Musze skończyć związek - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Musze skończyć związek

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Musze skończyć związek

Nie kocham mojego faceta. Wiem to już na pewno. OD 2 lat próbuję się łudzić, że coś poczuję, ale niestety.
Przeszkadza mi w nim jego zawód który wykonuje(policjant), jego rodzice, jego miejsce zamieszkania... wszystko.
Nie chce mu chyba dłużej zatruwać życia, bo on mnie kocha. Ale czy związek bez miłości ma sens?
Gdy teraz myślę o rozstaniu, to mnie mdli, nie chce tego, nie chce go ranic ani przechodzić rozstania. Tak bardzo chcę założyć rodzinę, ale nie z nim..
to chyba najwyższy czas. Pisałam tutaj kilka różnych postów i gdy je teraz czytam, to sądzę, że dla niego najlepsze będzię jeśli się rozstaniemy, a on znajdzie kobiete która go pokocha.
Tylko nie mam odwagi tego zrobic, boję się ze nie znajdę nikogo.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Musze skończyć związek

A ile razy będziemy jeszcze o tym w nowych tematach czytać, zanim dojdziesz do jakichś konstruktywnych wniosków?

3

Odp: Musze skończyć związek

Fretko, założyłaś już 5 (!) wątków poświęconych problemom w Twoim związku z chłopakiem.
Jeden z nich zupełnie niedawno sama zamykałam i prosiłam Cię o to abyś zaprzestała zaśmiecać forum i abyś stosowała się do zasad naszego regulaminu.
Dlaczego nie kontynuujesz dyskusji w którymś z istniejących już tematów ?

Uprzedzam, że jeśli nadal będziesz lekceważyła uwagi moderacji i nadal dublowała wątki, otrzymasz ostrzeżenie, a Twoje konto może zostać zablokowane.

Raz jeszcze p r o s z ę zapoznaj się ponownie z regulaminem, szczególnej uwadze polecam Ci punkt nr 4 i stosuj się do zasad.
Dziękuję/ IsaBella77

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Musze skończyć związek

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024