Znacie Niemiecki:) musze ułozyc pare zdan do staruszki,,Prosba!!:) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Znacie Niemiecki:) musze ułozyc pare zdan do staruszki,,Prosba!!:)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Znacie Niemiecki:) musze ułozyc pare zdan do staruszki,,Prosba!!:)

Witam mam prosbe bo przyjechalem z ciocia do Niemiec dorobic sobie ale malo znam Niemiecki. Ciocia niestety jest teraz w trakcie dogi do Polski a ja musze isc do staruszki i powiedziec jej cos na temat ogrodu. Potrzebuje napisac cos takiego:

Przepraszam, ze tyle dni zeszlo mi sprzatanie ogrodu.  Przychodzilem pomiedzy przerwa miedzy jedna a druga praca. W poniedzialek przyjde i dokoncze ogrod. Musze tylko wykopac orzecha bo korzenie ciezko wyrwac. Cala praca z 3 godziny mi zeszla. Przyniose Pani karteczke z godzinami. Ma piekny ogrod, podoba mi sie praca u PAni smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Znacie Niemiecki:) musze ułozyc pare zdan do staruszki,,Prosba!!:)

Translate google. Jest też opcja wymowy, możesz nagrywać np. na tel i puszczać tej pani co masz do powiedzenia smile

3 Ostatnio edytowany przez markobambasten (2013-11-10 17:59:01)

Odp: Znacie Niemiecki:) musze ułozyc pare zdan do staruszki,,Prosba!!:)

jak os to dalej aktualne, staruszka mieszka oboj i zebym przed 19 byl u niej:) Pozdrawiam

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Znacie Niemiecki:) musze ułozyc pare zdan do staruszki,,Prosba!!:)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024