Czesc.
Po pierwsze, jako nowy uzytkownik forum, chcialbym sie przywitac i pozdrowic szacowne grono forowiczek oraz forowiczow. To milo, ze pozostajecie otwarte na meskie spojrzenie, dajac nam szanse przedstawienia naszej perspektywy.
Po drugie, chcialbym przeprosic na wstepie za brak polskich znakow w moich postach (mam nadzieje, ze bedzie ich wiecej). Wynika to z ograniczen sprzetu mobilnego.
Od jakiegos czasu jestem biernym ''czytaczem" forum. Ze wzgledu na wysoki poziom wypowiedzi, postanowilem sie zarejestrowac, by w przyszlosci prosic o porade oraz dzielic sie swoimi spostrzezeniami, doswiadczeniem (choc, mimo wieloletnich kontaktow z plcia piekna, nadal czuje sie raczkujacy w relacjach damsko - meskich:). Tak wielu merytorycznych wypowiedzi nie trafilem na zadnym innym forum, wiec wniosek nasuwa sie sam: kobiety potrafia upiekszyc rowniez ten obszar zycia, obym tego nie popsul
Jak juz pewnie wiecie po wstepie, jestem mezczyzna w wieku lat 37. Pozostaje w zwiazku malzenskim, po raz drugi zreszta. Oby ostatni. Mam dwoje dzieci, oboje z obecna zona. Mieszkam i pracuje w wiekszym, polskim miescie.
Ot i tyle slowem wstepu. Do milego napisania!
1 2018-04-13 16:14:15 Ostatnio edytowany przez tenon (2018-04-13 16:21:49)
Temat: Powitanie
Zobacz podobne tematy :
Odp: Powitanie
Witam Dzien Dobry Wieczor Wszystkim obecnym tutaj z racji as jestem Tu nowy od samego zalogowania Pachnie Tu Kobieco hehe zarcik Wieczor
Odp: Powitanie
Witam Dzien Dobry Wieczor Wszystkim obecnym tutaj z racji as jestem Tu nowy od samego zalogowania Pachnie Tu Kobieco hehe zarcik Wieczor