Żona już mnie nie kręci...a każda inna bardzo... Co robić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Żona już mnie nie kręci...a każda inna bardzo... Co robić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Żona już mnie nie kręci...a każda inna bardzo... Co robić?

Głupio mi, że tu piszę, ale nie umiem sobie z tym poradzić...
Z żoną jestem po ślubie siedem lat, dzieci nie mamy, układa się nieźle, ale jakoś ostatnimi czasy nie mam jakoś ochoty na seks z żoną, na gorące pocałunki czy pieszczoty... natomiast lubię nadal ją pogłaskąc czy przytulić. Poza tym strasznie kręcą mnie inne kobiety... w każdej (no prawie każdej  znalazłbym coś innego co mnie przyciąga. Mam jakies przekonanie, że potrzebuję chyba innego ciała. Fakt w życiu nie miałem dużo partnerek. JEstem przed 40ką i w głowie zamęt... głupio mi się wykręcac przed żoną, a i tak rzadko to robimy... masakra jakaś....

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Żona już mnie nie kręci...a każda inna bardzo... Co robić?

kryzys wieku średniego tongue
chce Ci się pracować nad więzią z żoną? Może zacznijcie więcej robić razem? Coś nowego może?

3

40 lat... może czas dorosnąć?
Chciałbyś korzystać z życia pełną gębą, seks na lewo i prawo, a w domu nudna żonka, ale da się przytulić ją i obiad zrobi, koszule wypierze, itp.
Może, tak jak Lady Loka sugeruje, czas zbudować głębszą relację z żoną, chociaż przy twojej postawie to raczej obstawiałabym, że lepszym rozwiązaniem byłby rozwód.

4

No cóż, niektórzy chcieliby mieć żonę w domu, ale żyć nieograniczonym żadnym związkiem życiem singla. Mam złą wiadomość - to tak niestety nie działa.
Być może pospieszyłeś się z decyzją o małżeństwie, a trzeba było jeszcze zaczekać, wyszaleć się, spróbować czegoś, co sobie tą decyzją odebrałeś. Być może właśnie dlatego teraz zaczynasz tęsknić za czymś nowym, odmiennym, po prostu innym.

5

Też tak myślę, że chciałbyś i rybki i akwarium, a tak się nie da. Albo stabilizacja, miłość, intymność i bliskość, albo przygodny seks i adrenalina i "nowość". Musisz wybrać.

6

Poszukaj powodu. Zaniedbaliście się? Popadliście w rutynę w seksie? Przepracowujecie się? Czasem potrzeba jakiegoś otrząśnięcia się.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Żona już mnie nie kręci...a każda inna bardzo... Co robić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024