Blizna czy przebarwienie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Blizna czy przebarwienie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-03-26 18:32:27)

Temat: Blizna czy przebarwienie

Hejka mam pytanie,bo ostatnio mam problem z przebarwieniami,a jedno utrzymuje sie juz prawie pol roku. Jest inne niz wszystkie bo jest biale w srodku i ciemnie w okol a cala reszta jest po prostu ciemna i powoli zanika a ono nie. Chodze na mikrodermabrazje + kwas migdalowy i cala reszta zanika powoli a to jedno sie utrzymuje,stad ptanie czy jest to blizna ktora jedynie mozna usunac laserem ? Zalaczam zdjecie,ktore niestety tak dorbze nie odzwierciedla tego ja kna zywo to wyglada,ale na zywo strasznie sie rzuca to w oczy.

żaden użytkownik nie może dodawać linków, niezależnie od stażu, ponieważ jest to niezgodne z regulaminem.
Ale możesz wstawić zdjęcie proszę

jako nowy uzytkownik nie moge dodawac linkow,wiec prosze usunac po ht spacje i bedzie dzialac smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Blizna czy przebarwienie

A gdzie to przebarwienie? Na twarzy ?

3

Tak chcialem dodac zdjecie ale nie moge

4

Zrób tak:
[img]tu wklejasz link do zdjęcia[/img]

5

IsaBella77 napisał/a:

Zrób tak:
[img]tu wklejasz link do zdjęcia[/img]

niestety nie moge bo psize ze jako nowy uzytkownik nie moge wklejac linkow ani zdjec

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Blizna czy przebarwienie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024