Czy w takiej sytuacji zgodzić się na pójście na wesele? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy w takiej sytuacji zgodzić się na pójście na wesele?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: Czy w takiej sytuacji zgodzić się na pójście na wesele?

Potrzebuje od Was kochani rady. 4 miesiące temu rozstałam się z facetem. Był on niedojrzały do związku, bardzo emocjonalny, nie potrafił normalne porozmawiać, odwracał kota ogonem a wina była zazwyczaj moja. Jako znajomy jest fajny ale jak chodzi o głębsze emocje i więzi to sobie nie radził z tym wcale, ma 25 lat, wcześniej nie był z nikim nigdy. Rozstaliśmy się i była cisza ale od jakiegoś miesiąca próbuje nawiązać ze mną kontakt. Dodam, ze jego niektórzy znajomi nie maja pojęcia ze on w ogóle miał kogoś, strasznie to ukrywał, na fb bal się zaprosić mnie do znajomych bo bal się ze komuś się mogę spodobać. Teraz zaprosił mnie na wesele, abym poszła po koleżeńsku, mówi ze chociaż teraz jest okazja żeby ludzie mnie poznali. Bardzo nalega na to abym poszła. Zgodzić się? Co myślicie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy w takiej sytuacji zgodzić się na pójście na wesele?

A po co masz isc na to wesele skoro juz nie jestescie razem? Teraz chyba nie ma potrzeby zeby jego znajomi Cie poznali.

3

Jak to po co? Dla towarzystwa smile To trzeba być parą, żeby iść razem na wesele?

4

marioosh666 napisał/a:

Jak to po co? Dla towarzystwa smile To trzeba być parą, żeby iść razem na wesele?

No ja nie poszkabymna wesele z kims, z kim sie wczesniej rozstalam.

5

Lady Loka napisał/a:
marioosh666 napisał/a:

No ja nie poszkabymna wesele z kims, z kim sie wczesniej rozstalam.

Dokładnie. Ma przecież innych znajomych.

6

411257 napisał/a:

Potrzebuje od Was kochani rady. 4 miesiące temu rozstałam się z facetem. Był on niedojrzały do związku, bardzo emocjonalny, nie potrafił normalne porozmawiać, odwracał kota ogonem a wina była zazwyczaj moja. Jako znajomy jest fajny ale jak chodzi o głębsze emocje i więzi to sobie nie radził z tym wcale, ma 25 lat, wcześniej nie był z nikim nigdy. Rozstaliśmy się i była cisza ale od jakiegoś miesiąca próbuje nawiązać ze mną kontakt. Dodam, ze jego niektórzy znajomi nie maja pojęcia ze on w ogóle miał kogoś, strasznie to ukrywał, na fb bal się zaprosić mnie do znajomych bo bal się ze komuś się mogę spodobać. Teraz zaprosił mnie na wesele, abym poszła po koleżeńsku, mówi ze chociaż teraz jest okazja żeby ludzie mnie poznali. Bardzo nalega na to abym poszła. Zgodzić się? Co myślicie?

A po kiego czorta? tongue

Wstydził się Ciebie i ukrywał, a teraz, jako że innych chętnych brak, to zaprasza Ciebie.

Da sobie spokój. Niech ci głowy nie zawraca.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy w takiej sytuacji zgodzić się na pójście na wesele?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024