Film na przeposiny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Film na przeposiny

Witajcie czytelnicy i czytelniczki , tak jak w temacie szukam jakiegoś filmu z przesłaniem  przeprosin , otóż ostatnio omówiłem się z przyjaciółką na pizze fajnie się nam rozmawiało ale ja zamiast spędzić z nią czas wolałem iść pograć w piłkę , nie byłem dostępny na Fb bardzo długo , a ona ten czas spędziła sama wiem postąpiłem jak głupek debil dupek można w nie skończoność by wymieniać , teraz się nie odzywa sad:(:(: tak zle się z tym czuję i wgl więc jeżeli ktoś może polecić film niech mi poleci bo zwariuje

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Film na przeposiny

blagam, nie odpowiadajcie temu trollowi, bo sie burdel robi z tego forum (zwłaszcza Cyngli jest pierwsza do wszystkich wątków ;>)

3 Ostatnio edytowany przez Smutaczek:( (2018-02-25 09:09:09)

_v_ napisał/a:

blagam, nie odpowiadajcie temu trollowi, bo sie burdel robi z tego forum (zwłaszcza Cyngli jest pierwsza do wszystkich wątków ;>)

Odpiszcie nie jestem żadnym trolem poważna sprawa, poco miałbym trolować no poco zrobiłem głupotę a zależy mi bardzo na tej relacji , a wiem że film z przesłaniem bedzie w sam raz , znam osobę

4 Ostatnio edytowany przez balin (2018-02-25 10:05:28)

Pusty śmiech kolego. big_smile big_smile big_smile
Jeszcze z czymś takim na kobiece forum. big_smile

5

Film z przesłaniem przeprosin :d big_smile big_smile big_smile dobre... bo przeprosić normalnie nie można.

Ja mam lepszy pomysł: był kiedyś taki program pt Wybacz mi. Ekipa jechała z kwiatkami i przepraszała w czyimś imieniu. Nie pamiętam na jakiej stacji, ale poguglaj, a znajdziesz, wtedy popros ich o reaktywację programu, może Ci się uda. big_smile big_smile tongue

6

Z uwagi na pożegnanie się z autorem, wątek zostaje zamknięty.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024