Witajcie czytelnicy i czytelniczki , tak jak w temacie szukam jakiegoś filmu z przesłaniem przeprosin , otóż ostatnio omówiłem się z przyjaciółką na pizze fajnie się nam rozmawiało ale ja zamiast spędzić z nią czas wolałem iść pograć w piłkę , nie byłem dostępny na Fb bardzo długo , a ona ten czas spędziła sama wiem postąpiłem jak głupek debil dupek można w nie skończoność by wymieniać , teraz się nie odzywa :(:(: tak zle się z tym czuję i wgl więc jeżeli ktoś może polecić film niech mi poleci bo zwariuje
blagam, nie odpowiadajcie temu trollowi, bo sie burdel robi z tego forum (zwłaszcza Cyngli jest pierwsza do wszystkich wątków ;>)
3 2018-02-25 09:07:30 Ostatnio edytowany przez Smutaczek:( (2018-02-25 09:09:09)
blagam, nie odpowiadajcie temu trollowi, bo sie burdel robi z tego forum (zwłaszcza Cyngli jest pierwsza do wszystkich wątków ;>)
Odpiszcie nie jestem żadnym trolem poważna sprawa, poco miałbym trolować no poco zrobiłem głupotę a zależy mi bardzo na tej relacji , a wiem że film z przesłaniem bedzie w sam raz , znam osobę
4 2018-02-25 10:02:08 Ostatnio edytowany przez balin (2018-02-25 10:05:28)
Pusty śmiech kolego.
Jeszcze z czymś takim na kobiece forum.
Film z przesłaniem przeprosin :d
dobre... bo przeprosić normalnie nie można.
Ja mam lepszy pomysł: był kiedyś taki program pt Wybacz mi. Ekipa jechała z kwiatkami i przepraszała w czyimś imieniu. Nie pamiętam na jakiej stacji, ale poguglaj, a znajdziesz, wtedy popros ich o reaktywację programu, może Ci się uda.
Z uwagi na pożegnanie się z autorem, wątek zostaje zamknięty.