Cześć! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Cześć!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Cześć!

Cześć! Mam 24 lata, pochodzę z Dolnego Śląska- Wrocław, ale życie układam w innym dużym mieście. Studiuję, pracuję, realizuję się- czasami. Choruję na depresję, więc co jakiś czas miewam doła, ale walczę z tym dzielnie wraz z moim terapeutą i czynię duże postępy. smile
Szukam wsparcia, czasem rady a czasem po prostu towarzystwa.

Miło Was poznać! (:

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Cześć!

Hej hej ja również jestem z wrocławia ciut więcej lat bo pykło 30 ale mówią że nie widać może dobrze kłamia big_smile z chęcią popisze posłucham a i sama się wygadam a nóź  nadamy na tych samych falach smile

3

młoda87 napisał/a:

Hej hej ja również jestem z wrocławia ciut więcej lat bo pykło 30 ale mówią że nie widać może dobrze kłamia big_smile z chęcią popisze posłucham a i sama się wygadam a nóź  nadamy na tych samych falach smile

Pewnie. smile Miło Cię "poznać"- do przeczytania w wątkach! smile

4

Cześć smile

Miło Cię poznać smile

5

Cześć wam! Nazywam się Asia smile Fajnie, że jest takie miejsce gdzie kobiety mogą swobodnie pogadać. Pozdrawiam

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Cześć!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024