Witam wszystkich serdecznie potrzebuje porady, słów otuchy, cokolwiek. Poznałam go w pracy. Po miesiącu znajomości zaprosił mnie na kawę. Coś nas zaczęło ciągnąć do siebie. Potem były kolejne randki, w końcu seks. Coś przeczuwałam, że on nigdy nikogo nie miał. Był bardzo nieśmiały. Długo mu zeszło zanim mnie pocałował. Gdy doszło do seksu miałam już pewność, że to prawiczek. Potem już wiedziałam dlaczego. Ma bardzo mały penis. Akurat mi to nie przeszkadza. Mój były miał dużego i seks kojarzył mi się jedynie z bólem. Mój nowy facet pod tym względem jest wspaniały. Jest bardzo delikatny, a jego penis daje mi mnóstwo przyjemności. Tylko że on ma mnóstwo kompleksów na tym punkcie. Naprawdę jest mały i chudy, ale mi się podoba. Nigdy go nie skomentowałam. Raczej mówię, że lubię się z nim kochać, że daje mi przyjemność. Ale on nadal swoje. Teraz moje obawy czy on nie zacznie umawiać się z innymi by nadrobić zaległości w seksie i po prostu spróbować jak to jest z inną?
Temat: Dorosły prawiczek
Zobacz podobne tematy :
Odp: Dorosły prawiczek
Może tak być. A może tak nie być. Któż to może wiedzieć jak ta sytuacja zadziała? Czy uwierzy w siebie i zacznie szukać nowych zdobyczy czy uczepi się Ciebie bo wie że go akceptujesz?