ponczochy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: ponczochy

witam jestem tu od chwili ,ale chce kim popisać o tym co dręczy mnie od pewnego czasu .Pracuje duzej firmie i nie wiem czy ponczochach wypada chodzic do pracy ,Ja lubie od niedawna chodzic nawet wszystkie rajstopy wyrzuciłam i zmieniłam je na ponczochy ale to jest praca i nieraz pod spódnicy moze cos wystawać pozdrawiam Sylwia

Zobacz podobne tematy :
Odp: ponczochy

Jeśli chodzisz w tak krótkich spódnicach,że wystają ci pasy pończoch,to może nad tym się zastanów, czy wypada

3

statystyczna_polka napisał/a:

Jeśli chodzisz w tak krótkich spódnicach,że wystają ci pasy pończoch,to może nad tym się zastanów, czy wypada

To samo miałam napisać. Zresztą jak ktoś zakłada takie spódnice, że widać w nich pończochy, to przy rajstopach wygląda to jeszcze gorzej. Problemem nie są pończochy vs rajstopy, tylko ubiór nieadekwatny do miejsca pracy.

4

chodziło mi o to że ponczochach i krótkiej sukience czy spódnicy jest mi ok czuje sie dobrze ale nieraz pracy można sie zapomnieć i coś nieraz pokazać koronke np czy to nie jest wulgarne w pracy

sylwia.pac napisał/a:

chodziło mi o to że ponczochach i krótkiej sukience czy spódnicy jest mi ok czuje sie dobrze ale nieraz pracy można sie zapomnieć i coś nieraz pokazać koronke np czy to nie jest wulgarne w pracy

Jest wulgarne. Przekracza granicę dobrego smaku. Spódnicę do pracy zakłada się takiej długości, żeby przy pochyleniu czy kucnięciu koronka nie wystawała. Chyba,że właśnie o to ci chodzi,żeby kogoś kusić. No ale to już bez komentarza.

6 Ostatnio edytowany przez adiafora (2018-01-16 11:56:42)

majtki zakładaj to nic Ci wystawać nie będzie

p.s trollisko jak malowane

7

Lubię pończoszki - nawet mam zapas w biurku, w swoim miejscu pracy dwie pary i pas do nich, gdyby któryś z kolegów chciał poszaleć...

8

Aga Wyskwarska napisał/a:

Lubię pończoszki - nawet mam zapas w biurku, w swoim miejscu pracy dwie pary i pas do nich, gdyby któryś z kolegów chciał poszaleć...

Pracujesz w burdelu?! Ale biurko? Rekwizyt?

Snake napisał/a:
Aga Wyskwarska napisał/a:

Pracujesz w burdelu?! Ale biurko? Rekwizyt?

Trzeba być elastyczną, przyjdzie klient podawać prezesa, trzeba mieć i biurko

10

Aga masz rację ale ja tak lubie chodzić i nikt mi nie powie że jest to niesmaczne

11

sylwia.pac napisał/a:

Aga masz rację ale ja tak lubie chodzić i nikt mi nie powie że jest to niesmaczne

A właśnie że ja powiem że to niesmaczne. Praca to nie burdel.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024