witam jestem tu od chwili ,ale chce kim popisać o tym co dręczy mnie od pewnego czasu .Pracuje duzej firmie i nie wiem czy ponczochach wypada chodzic do pracy ,Ja lubie od niedawna chodzic nawet wszystkie rajstopy wyrzuciłam i zmieniłam je na ponczochy ale to jest praca i nieraz pod spódnicy moze cos wystawać pozdrawiam Sylwia
Jeśli chodzisz w tak krótkich spódnicach,że wystają ci pasy pończoch,to może nad tym się zastanów, czy wypada
Jeśli chodzisz w tak krótkich spódnicach,że wystają ci pasy pończoch,to może nad tym się zastanów, czy wypada
To samo miałam napisać. Zresztą jak ktoś zakłada takie spódnice, że widać w nich pończochy, to przy rajstopach wygląda to jeszcze gorzej. Problemem nie są pończochy vs rajstopy, tylko ubiór nieadekwatny do miejsca pracy.
chodziło mi o to że ponczochach i krótkiej sukience czy spódnicy jest mi ok czuje sie dobrze ale nieraz pracy można sie zapomnieć i coś nieraz pokazać koronke np czy to nie jest wulgarne w pracy
chodziło mi o to że ponczochach i krótkiej sukience czy spódnicy jest mi ok czuje sie dobrze ale nieraz pracy można sie zapomnieć i coś nieraz pokazać koronke np czy to nie jest wulgarne w pracy
Jest wulgarne. Przekracza granicę dobrego smaku. Spódnicę do pracy zakłada się takiej długości, żeby przy pochyleniu czy kucnięciu koronka nie wystawała. Chyba,że właśnie o to ci chodzi,żeby kogoś kusić. No ale to już bez komentarza.
6 2018-01-16 11:55:01 Ostatnio edytowany przez adiafora (2018-01-16 11:56:42)
majtki zakładaj to nic Ci wystawać nie będzie
p.s trollisko jak malowane
Lubię pończoszki - nawet mam zapas w biurku, w swoim miejscu pracy dwie pary i pas do nich, gdyby któryś z kolegów chciał poszaleć...
Lubię pończoszki - nawet mam zapas w biurku, w swoim miejscu pracy dwie pary i pas do nich, gdyby któryś z kolegów chciał poszaleć...
Pracujesz w burdelu?! Ale biurko? Rekwizyt?
Aga Wyskwarska napisał/a:Lubię pończoszki - nawet mam zapas w biurku, w swoim miejscu pracy dwie pary i pas do nich, gdyby któryś z kolegów chciał poszaleć...
Pracujesz w burdelu?! Ale biurko? Rekwizyt?
Trzeba być elastyczną, przyjdzie klient podawać prezesa, trzeba mieć i biurko
Aga masz rację ale ja tak lubie chodzić i nikt mi nie powie że jest to niesmaczne
Aga masz rację ale ja tak lubie chodzić i nikt mi nie powie że jest to niesmaczne
A właśnie że ja powiem że to niesmaczne. Praca to nie burdel.