Torebka na studniówkę, jako prezent? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Torebka na studniówkę, jako prezent?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: Torebka na studniówkę, jako prezent?

Wypada kupić torebkę na studniówkę jako prezent? A jeśli tak, to jaką? Nie za duża, ale aby coś zmieściło się poza telefonem big_smile

Nie mogę dodawać linków ale myślałem nad czymś z Zary, ewentualnie coś droższego z PARFOIS, Goshico? Jakieś konkretne propozycje z tych marek?

Dzięki za informację.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Torebka na studniówkę, jako prezent?

A dla kogo chciałabyś kupić tą torebkę?

Myślę że szał na małe torebki był parę lat temu.
Sama miałam parę ale w tym momencie lubię większe torebki a przede wszystkim taka z której będę w miarę często korzystać a nie raz na rok albo i rzadziej.

Nie musi to być "worek" wystarczy żeby zmieścił się telefon portfel i jakaś kosmetyczka z kosmetykami no i jakiś notes / kalendarz i długopis.

Teraz jest dużo promocji na różne torebki z różnych mark.
Przede wszystkim ile jesteś w stanie dać za torebkę?
Ja osobiście lubię torebki ze sklepu ccc i kupuje w sklepie stacjonarnym. Nie raz mają jakiś rabacik. Torebki tam sięgają kwoty 50-120zł.

3

Dla dziewczyny. W Zarze są duże promocje (nadal) ale już przebrane, w PARFOIS i Goshico też, więc coś najlepiej z tych sklepów?

bulka1 napisał/a:

Dla dziewczyny. W Zarze są duże promocje (nadal) ale już przebrane, w PARFOIS i Goshico też, więc coś najlepiej z tych sklepów?

Myślę że sam wiesz najlepiej jakie Twoja dziewczyna preferuje torebki.
Musisz sam podjąć ta decyzję.

Dla mnie marka nie jest najważniejsza.

5

Oczywiście, że torebka może być fajnym prezentem smile.

Napisz może jaki styl preferuje Twoja dziewczyna i - jeśli wiesz - jaką na studniówkę planuje założyć sukienkę, dzięki temu łatwiej będzie coś doradzić. Zawsze jednak możesz postawić na uniwersalną klasykę, która może posłużyć przez wiele lat i pasować również na wiele innych okazji.

6

Jeżeli wiesz do jakiej sukienki oraz butów wybrać torebkę i znasz gust danej osoby,to moim zdaniem warto się nad tym zastanowić jako prezent, aczkolwiek to dosyć ryzykowne.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Torebka na studniówkę, jako prezent?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024