40 stka przyjaciółki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » 40 stka przyjaciółki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: 40 stka przyjaciółki

Witam

Moja przyjaciółka organizuje przyjęcie z okazji swoich 40tych Urodzin dzień przed sylwestrem.
Kupiłam na tę okazję prostą krótką sukienkę z dekoltem w szpic całą w srebrnych cekinach.
Jestem bardzo szczupła więc leży mi lepiej niż wszystkie inne ale .... mam wręcz chude nogi...
Ratunkiem dla nich są zamszowe kozaki muszkieterki!!!!
Wystarczy skrócić sukienkę i moje kościste nogi wyglądają wreszcie jak nogi 40stolatki.
Tylko czy to odpowiedni strój na taką imprezę dla kobiety w moim wieku????

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: 40 stka przyjaciółki

Kozaki są przepiękne firmy BUFFALO....na 10 cm obcasie ....meeeega wygodne.

3

Pewnie, że odpowiedni wink Patrz jak chodzi ubrana Monika Olejnik, czy inne gwiazdy po 50, 60tym roku życia. Według mnie należy patrzeć na to, czy strój jest odpowiedni do figury, a nie na "metrykę". Jeśli uważasz, że Twoje nogi nie wyglądają korzystnie, to faktycznie kup takie kozaki, albo może jakieś ładne rajstopy lub taka mgiełka do nóg w sprayu? Czasem jak są lekko opalone nogi, to wyglądają od razu lepiej wink Powodzenia i baw się dobrze.

4

Jeśli swoje odbicie w lustrze w takim zestawieniu Ci się podoba, to jak najbardziej. To luźna impreza, a Ty masz przede wszystkim dobrze się czuć i równie dobrze bawić smile.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » 40 stka przyjaciółki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024