Kurtka jeansowa - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

1 Ostatnio edytowany przez andrzejewski (2017-12-14 17:27:58)

Temat: Kurtka jeansowa

Rozważam zakup kurtki jeansowej. Wdziałbym ją na sobie, lecz gdzieś czytałem, że jest niemodna i że pokazując się w niej, zostaniemy odebrani jako ktoś ubierający się nie na czasie.

W moim odczuciu w kurtce jeansowej będzie mi znacznie bardziej twarzowo, niż w smutnej. spopularyzowanej ostatnio bomberce z poliestru.

Wszak jestem blondynem(ciemnym) o niebieskich oczach.

Waszym zdaniem ubieranie wiosną kurtki jeansowej jest ok, czy faktycznie wyszła z mody?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kurtka jeansowa

Z tego co mi wiadomo teraz na "topie" są kurtki typu  pilotka cała, bądź z elementami jeans'u. Na zwykłą jeans'ową kurtkę nie jest trochę za zimno? smile

3

Jeans zawsze w modzie, kurtki jeansowe może mniej, ale są fajne. Mnie też się nawet podobają, jak Tobie też, to nie przejmowałabym się co jest modne a co nie. Ja akurat na to nie patrzę.

4

Jeans nigdy nie wyjdzie z mody! smile

5

ewa89100 napisał/a:

Jeans nigdy nie wyjdzie z mody! smile

Uwielbiam kurtki dżinsowe, też zamierzam sobie kupić na wiosnę, tylko gdzie ... one są bardzo twarzowe, mi podobają się z wyszywanymi kwiatami albo klasyczne bez ozdobników-fajnie wygląda z sukienką w kwiatki smile

6

Na takie kurtki co jakiś czas wraca moda, choć wydaje mi się, że aktualnie nie są za bardzo na topie.

7

Wręcz przeciwnie - w ubiegłym sezonie wszystkie szanujące się marki odzieżowe wypuściły na rynek klasyczne, choć w różnych wersjach, katany i ta moda nadal trwa. Wystarczy zresztą spojrzeć na to, co noszą celebrytki, sporo tam dżinsu.

8 Ostatnio edytowany przez Bland44 (2018-03-01 20:12:26)

Ja już tak bardzo nie zwracam uwagi na to, co jest na topie. Bardziej zwracam uwagę na to, czy jest mi "do twarzy", czy dobrze leży i jak się w czymś czuję smile

9

Lou71.71 napisał/a:

Ja już tak bardzo nie zwracam uwagi na to, co jest na topie. Bardziej zwracam uwagę na to, czy jest mi "do twarzy", czy dobrze leży i jak się w czymś czuję smile

I słusznie. Ja mam zresztą podobne podejście - nie jestem niewolnicą mody i są takie rzeczy, które choćby były niemal obowiązkowe, czy to pod względem fasonu, tkaniny, czy koloru, to ich nie założę, jeśli widzę, że wyglądam niekorzystnie lub źle się czuję. Ogólnie stawiam raczej na nieśmiertelną klasykę i dobrą jakość.

10

Dokładnie tak powinno być i wyznaję taką samą zasadę, czyli nie zwracam ściśle uwagi na to co jest na topie i w modzie, a bardziej w czym jest mi wygodnie i w czym czuję się dobrze. teraz powoli wkraczają już nowe, wiosenne kolekcje odzieży oraz obuwia smile

11

Zdecydowanie fajnie jest śledzić mode, ale jednak warto stawiać na to w czym możemy poczuć się wygodnie.

12

Właśnie to jest zasadnicza kwestia, czyli wybrać taką odzież czy obuwie w którym jest nam po prostu wygodnie. Teraz wiosną można spotkać już w sklepach internetowych nowe kolekcje smile

13

Ja też się zastanawiam nad nową kurtką jeansową. Kupiłam nawet w bardzo znanym sklepie kurtkę z wyhaftowanymi kwiatkami. Jednak po przemyśleniu, oddałam. Zastanawiam się czy lepiej tradycyjną bez udziwnień czy jakąś fikuśną ...
Jakie jest wasze zdanie?

14

Lou, jeśli o mnie chodzi, to stawiam na klasykę, dlatego twierdzę, że najlepsza, bo ponadczasowa, jest zwykła, prosta kurtka jeansowa o długości do pasa lub nieco dłuższa, w jakimś fajnym odcieniu/kolorze, bez żadnych haftów czy innego rodzaju dodatków. Mam takich kurtek cztery (każda w innym kolorze) i choć pierwszą z nich kupiłam jakieś 15 lat temu, to wszystkie do dziś mi świetnie służą i jeszcze żadna się nie znudziła. Pomijam przy tym kwestię, że do czego ich nie założę, to zawsze wyglądają po prostu dobrze.

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024