Prośba do was kobietki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Prośba do was kobietki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1

Temat: Prośba do was kobietki

Hej.

Jakiś czas temu przeprowadziłem się do nowej miejscowości, od razy wpadła mi w oko ekspedientka w pewnym sklepie (na oko 25 lat) śliczna brunetka. Wydaje się być bardzo nieśmiałą, tj. podczas każdego dialogu pomimo, że rozmawia się z nią naprawdę fajnie i inteligentnie + sama zagaduje kiedy tam jestem (a byłem z 5-6 razy od momentu kiedy się tu wprowadziłem.) Tu pojawia się mój problem, nigdy nie jest sama, zawsze jest z nią jakiś starszy gość, zgaduje, że właściciel sklepu przez co nie chce robić dziewczynie lipy i próbować ją gdzieś wyciągnąć przy nim, ani brać numeru - wiadomo pracodawca, nigdy nie wiadomo jak zareaguje a z doświadczenia wiem, że czasami reagują różnie.

Czy w tym wypadku podanie jej mojej wizytówki/karteczki gdy stoi za kasą jest dobrym wyjściem, czy niweluje moje szanse? dodam tylko tyle, że "podryw" w ten sposób, w przeszłości czasami działał a czasami nie lecz zazwyczaj dotyczył barmanek/kelnerek. Czasami dzwoniły, czasami olewka. Pytam was o opinię, bo zazwyczaj nie mam do czynienia z tym problemem.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Prośba do was kobietki

To tak będzie i tym razem: albo zadziała, albo nie. Nie wiem, jaka jest ekspedientka i czy ta metoda 'podrywu' przypadnie jej do gustu.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Prośba do was kobietki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024