Jakie wymagania na jakim etapie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jakie wymagania na jakim etapie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Jakie wymagania na jakim etapie?

Dwa miesiące temu poznałam chłopaka, na początku raczej nasza relacja nie szła w kierunku związku, przynajmniej z mojej strony, później on zaprosił mnie na randkę i tak od ponad miesiąca spotykamy się regularnie co tydzień (nasze studia nie pozwalają na więcej). Bardzo lubię z nim spędzać czas, mam "motylki", widzę że zaczyna mi zależeć. Problem w tym, że on pochodzi z dość liberalnej rodziny, ja z takiej z tradycjami. Przykładowo jego rodzice, mimo że są małżeństwem, nie mieszkają razem, pozostając w związku (on został wychowany na dwa domy?), moje konto na tinderze nie jest problemem, mogę pisać z kim chcę dopóki się z nim nie spotykam (już było starcie na ten temat), generalnie jego podejście opiera się na 100% zaufaniu, którego mi brakuję i widzę jakby to w jaki sposób został wychowywany wychodziło. W sumie nie mam doświadczenia w udanych relacjach, lubię go, ale boję się, że jego podejście jest za luźne, a ja chcę związku, a nie tylko seksu (na który on nie naciska)...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jakie wymagania na jakim etapie?

Może ja jestem staromodny, ale tinder powszechnie jest uznawany za narzędzie do "one night stand" big_smile

A Ty oczekujesz małżeństwa i dzieci ;D

Aczkolwiek mam znajomych, którym znajomość tinderowa zamieniła się w małżeństwo, więc różnie bywa.

Pogadaj z nim otwarcie, Twoje potrzeby i oczekiwania możesz śmiało wyrazić.

3 Ostatnio edytowany przez Mordimer (2017-12-14 19:18:15)

kolaaa napisał/a:

Dwa miesiące temu poznałam chłopaka, na początku raczej nasza relacja nie szła w kierunku związku, przynajmniej z mojej strony, później on zaprosił mnie na randkę i tak od ponad miesiąca spotykamy się regularnie co tydzień (nasze studia nie pozwalają na więcej). Bardzo lubię z nim spędzać czas, mam "motylki", widzę że zaczyna mi zależeć. Problem w tym, że on pochodzi z dość liberalnej rodziny, ja z takiej z tradycjami. Przykładowo jego rodzice, mimo że są małżeństwem, nie mieszkają razem, pozostając w związku (on został wychowany na dwa domy?), moje konto na tinderze nie jest problemem, mogę pisać z kim chcę dopóki się z nim nie spotykam (już było starcie na ten temat), generalnie jego podejście opiera się na 100% zaufaniu, którego mi brakuję i widzę jakby to w jaki sposób został wychowywany wychodziło. W sumie nie mam doświadczenia w udanych relacjach, lubię go, ale boję się, że jego podejście jest za luźne, a ja chcę związku, a nie tylko seksu (na który on nie naciska)...

Wiesz co kolaaa ? Rozbawił mnie ten post. Pokazuje on jak można z logiki zrobić kurtyzanę. Powiadasz, że pochodzisz z rodziny co ma tradycje. Tylko o jakie dokładnie tradycje chodzi ?
Jego rodzice z tego co piszesz są w relacji LAT czyli są razem ale mieszkaja oddzielnie. Jest coraz więcej takich relacji.
Piszesz, że masz konto na Tinderze i możesz pisać z kim tylko chcesz dopóki się z nim nie spotykasz. A potem na końcu piszesz, że chodzi Ci o coś więcej niż o seks. Przecież portal randkowy TINDER jest okryty złą sławą. Tam chodzi przede wszyskim o SEKS i to taki jednorazowy no ale tobie chodzi o coś więcej niż tylko seks i pochodzisz z rodzicy co posiada tradycje. WTF dziewczyno ?

PS. Gdybym był na jego miejscu i dowiedział się, że piszesz za jego plecami na Tinderze to "kopnąłbym cię w dupę" i kazał spadać. Tam zwykle przebywają zwykłe atencjuszki. O facetach nawet nie chcę wspominąć bo to żenada i porażka. Zwykli alfa ruchacze.

4

Skoro po miesiacu juz nie do konca ci odpowiada, to po co to ciagnac?

5

Nawet nie wiedziałam,że tinder to portal randkowy.Sądziłam,że to jakiś serwis społecznościowy smile Ot,głupia ja.
Autorko,
po co Ci konto na portalu randkowym skoro wobec aktualnego partnera masz konkretne zamiary?

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jakie wymagania na jakim etapie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024