Cześć Wam wszystkim, jestem nowa na forum.
21 lat, studentka, bez wielkich doświadczeń w miłości, za to z kilkoma wielkimi rozczarowaniami. W wolnych chwilach piszę opowiadania. Mam wielką nadzieję, że będę mogła liczyć na porady, oraz że sama będę mogła komuś doradzić.
Pozdrawiam, kochane kobietki ![]()
Cześć Wam wszystkim, jestem nowa na forum.
21 lat, studentka, bez wielkich doświadczeń w miłości, za to z kilkoma wielkimi rozczarowaniami. W wolnych chwilach piszę opowiadania. Mam wielką nadzieję, że będę mogła liczyć na porady, oraz że sama będę mogła komuś doradzić.
Pozdrawiam, kochane kobietki
Witaj
Opowiadania o jakiej tematyce?
Zakres jest szeroki, od science fiction po obyczajówkę, tylko horrorów nie potrafię pisać (ani oglądać). ![]()
Hej Polly,
Zawsze miło poznać piśmienną kobietę;)
Publikujesz gdzieś swoje teksty?
Witamy ![]()
W dobie analfabetyzmu i kaleczenia języka, osoby lubiące pisać/czytać są zawsze mile widziane.
Dziękuję za miłe powitanie
Nie, jeszcze nie publikuję. Uważam, że muszę się sporo nauczyć. Ech, jestem wymagająca, zwłaszcza wobec siebie, ale czasem traktuję to jako zaletę. Póki co, moje pisanie ma charakter bardziej pamiętnikowo-szufladkowy. Bardzo polecam tę metodę dla osób, które mają w życiu za dużo stresu. Opisanie emocji pomaga i czasem przynosi rozwiązanie. ![]()