Cześć :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Cześć :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Cześć :)

Cześć Wam wszystkim, jestem nowa na forum.
21 lat, studentka, bez wielkich doświadczeń w miłości, za to z kilkoma wielkimi rozczarowaniami. W wolnych chwilach piszę opowiadania. Mam wielką nadzieję, że będę mogła liczyć na porady, oraz że sama będę mogła komuś doradzić.
Pozdrawiam, kochane kobietki smile

Zobacz podobne tematy :
Odp: Cześć :)
Polly Ester napisał/a:

Cześć Wam wszystkim, jestem nowa na forum.
21 lat, studentka, bez wielkich doświadczeń w miłości, za to z kilkoma wielkimi rozczarowaniami. W wolnych chwilach piszę opowiadania. Mam wielką nadzieję, że będę mogła liczyć na porady, oraz że sama będę mogła komuś doradzić.
Pozdrawiam, kochane kobietki smile

Witaj smile Opowiadania o jakiej tematyce?

3

Zakres jest szeroki, od science fiction po obyczajówkę, tylko horrorów nie potrafię pisać (ani oglądać). wink

4

Hej Polly,
Zawsze miło poznać piśmienną kobietę;)
Publikujesz gdzieś swoje teksty?

Witamy smile

W dobie analfabetyzmu i kaleczenia języka, osoby lubiące pisać/czytać są zawsze mile widziane.

6

Dziękuję za miłe powitanie smile

Nie, jeszcze nie publikuję. Uważam, że muszę się sporo nauczyć. Ech, jestem wymagająca, zwłaszcza wobec siebie, ale czasem traktuję to jako zaletę. Póki co, moje pisanie ma charakter bardziej pamiętnikowo-szufladkowy. Bardzo polecam tę metodę dla osób, które mają w życiu za dużo stresu. Opisanie emocji pomaga i czasem przynosi rozwiązanie. smile

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Cześć :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024