Problemy z chlopakiem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Problemy z chlopakiem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Problemy z chlopakiem

Czesc wszystkim
Mam pewniej problem i chciałabym sie was poradzić . Mam 17 lat i moj chłopak jest o 5 lat starszy i prawie codziennie wypija piwo a nawet do 3 ... juz z nim rozmawialam na ten temat bo dla mnie to jest duży problem a on tego nie rozumie . Najbardziej chodzi mi o dni w tygodniu kiedy chodzi do pracy w wekeendy moze sb pozwolić odstresować i takie tam ale w ciągu tygodnia codzienne picie piwa to chyba nie jest okej ... i jest jeszcze jedno bo jesli on sie pyta czy moze sb go wypic a ja mowie ze nie a on i tak robi swoje ... nie wiem juz co mam o tym myslec .. i on nie widzi w tym problemu i mnie sie pyta co jest w tym złego a ja mu mowie ze to nie jest normalne i ze po prostu mi sie to niepodoba a on ze i tak to nie jest odpowiedz na jego pytanie co jest w tym złego .. prosze pomóżcie mi . Bardziej bym prosiła o wypowiedz do tego tematu kobiet bardziej dojrzałych i doświadczonych .... niby mam 17 lat ale jak na tyle lat to jestem naprawde dojrzała dziewczyna ... duzo osob mi to mowi i nie zachowuje sie jak zwykła nastolatka bardziej czuje sie jak młoda kobieta ...
Ja rozumiem ze raz na jakis czas wieczorem po racy przyjsc do domu i sobie wypic ale czy to jest normalne jesli prawie codziennie pije ... pomóżcie i moze jesli sie ze mna chociaz troszke zgadzacie to podajcie mi powod co jest w tym złego ze on pije bo ja juz mu tyle powodów powiedziałam ale on nadal twierdzi ze to nie sa żadne powody ...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problemy z chlopakiem

Ale Ty jemu nie przetłumaczysz. Jedyne co możesz zrobić to się wyrwać z tego związku. Jaką masz pewność, że teraz to piwa, a za 5 lat będzie flaszka dziennie? A potem nie będziesz go już widzieć na 100% trzeźwego.

PS. w regulaminie chyba jest, że trzeba być pełnoletnim, żeby się zarejestrować wink

3

Jestem trzezwym alkoholikiem i doskonale rozumiem co on mysli o Twoich uwagach. Robilem to samo, (pilem tylko piwo) nikogo nie sluchalem az w koncu stracilem doslownie wszystko. Teraz zaluje ale powoli udaje mi sie odbic od dna. Sprobuj powiedziec mu o grupach anonimowych alkoholikow. Mi to pomoglo ale uprzedzam ze bedzie bardzo trudno. On musi naprawde chciec. Zastanow sie czy masz na tyle sil. Powodzenia.

4

Daj spokój,  masz rację,  ale dla niego żaden powód nie będzie wystarczająco dobry, lepiej uciekaj zanim zmaenujesz sobie życie.

5

Zona zostawila po kilkunastu latach i paradoksalnie dopiero to otworzylo mi oczy.

Mam ten sam problem.. jestem z facetem 5 lat i zaczal pic coraz wiecej i wiecej.. wczesniej piwko czy 2 mu wystraczaly a teraz? 4-8 piw i nie raz polowka wodki.. zrobil sie agresywny nie znosny i wszystko mu przeszkadza... na domiar zlego ma padaczke alkoholowa bo zbyt duzo pije i gdy brakuje mu alkoholu to dostaje takich atakow. A one sa niebezpieczne i dla niego samego jak dla najblizszych z otoczenia..  WIEC JESLI NIE CHCECIE SIE MECZYC TO LEPIEJ ZOSTAWIC LUB ZMIENIC JEGO NASTAWIENIE DO ALKOHOLU POKI NIE JEST ZA POZNO. Ja mam dosc tyle lat ponizania i nie tylko ale nie wiem co zrobic

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Problemy z chlopakiem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024