Dbałość czy strach - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Dbałość czy strach

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Dbałość czy strach

Witam...

Chciałbym się podzielić moją sytuacją i zaczerpnąć opinii.

A mianowicie sytuacja wygląda tak:
Kilka miesięcy temu poszedłem z moją przyjaciółką z którą się nie widziałem kilkanaście lat na wesele, była cudowna zabawa, seks wszystko co może się wydarzyć na początku relacji...

Spotykamy się tak już od kilku miesięcy ale ja się "wycofałem" - już mówię dlaczego...
Mieszkam za granicą a Ona w PL - wiem jak ciężko zniosłaby rozłąkę z rodziną i przyjaciółmi dlatego chcę Jej tego zaoszczędzić i czasem zachowuję się jak idiota albo niepewny siebie facet...
Ponadto Ona ma przyjaciółkę les, którą jak mnie się wydaje traktuje jako emocjonalny tampon bo z facetem z którym mieszka kompletnie się nie rozumie...

Jeżdżę do PL co jakiś czas i za każdym razem kiedy się spotykamy jest naprawdę cudownie co widzę po Niej...

Ostatnio wyczułem lekki dystans od Niej na co zareagowałem i jej o tym napisałem...
Na co Ona że ma teraz ciężki okres w życiu i że nie ma dystansu...

Już sam nie wiem co mam z tym zrobić...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dbałość czy strach

Wlasciwie to trudno cos konkretnego doradzic oprocz tego zeby sie zdecydowac albo w jedna albo w druga strone, choc to bedzie na poczatku bolalo.
Rozmawiales z nia tym zeby wyjechala na jakis czas z Toba? Zeby sie przekonac czy az tak zle zniesie rozlake?

3

Probowales z nia o tym rozmawiac? Wiesz czego ona chce? I czego chcesz Ty? Liczysz na zwiazek z nia? Czy nadal takie spotykanie sie i sporadyczny seks?
Jesli mieszka z facetem,raczej jest w zwiazku,wiec wiesz ze ewentualnie bylbys powodem jego rozpadu.
A przyjaciolka? Prawie kazdy ma przyjaciol,przyjaciolki. Ze ma inna orientacje to przeciez nic nie znaczy skoro sie tylko przyjaznia.
W sumie nie doczytalam jakiej rady oczekujesz.

4

Po czym wnioskujesz ze nie uklada sie jej z tym facetem?  Po jednej nocy z nia? Gdzie jak sam powiedziales byliście na weselu, alkohol i chwila  słabości i byc moze stad sex. Może ma dystans do Ciebie bo zaluje tego co zrobila ale mimo wszystko nie chce tracić z Tobą kontaktu. Nie rozumiem też co uważasz przez to że swoją  przyjaciółkę les traktuje jak emocjonalny tampon. Podejrzewasz że łaczy je coś wiecej?

5

Tosiek99 napisał/a:

Ponadto Ona ma przyjaciółkę les, którą jak mnie się wydaje traktuje jako emocjonalny tampon bo z facetem z którym mieszka kompletnie się nie rozumie...

smile
Jeśli wytrzymałeś kilkanaście miesięcy w takim tłoku, to co nagle zaczęło Ci przeszkadzać?
Uważam, że Ty także jesteś dla niej emocjonalnym tamponem.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Dbałość czy strach

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024