Hej, wczoraj rozstalam się z mężczyzną którego kocham i nie mogę sobie z tym poradzić. Poznaliśmy się gdy byłam na stażu za granicą byłam tam 2 miesiące zakochalismy się i postanowiliśmy komtunuowac. było cudownie wróciłam do niego na tydzień później mieliśmy się spotkać w miejscu w połowie drogi. On niestety miał wtedy operację i nasze spotkanie wydluzylo się do 2 miesięcy. Gdt sie spotkalismy było niesamowicie czuliśmy jakbyśmy znowy się w sobie zakochali ale przed wyjazdem postanowilismy ze odbedziemy poważna rozmowa co do naszej przyszłości, gdyż w międzyczasie staralam się wrócić do niego na kolejny staż - nieudany, później do miejsca kilka godzin od niego niestety to równiez się nie udalo. Niestety on jest przywiązany do miejsca zamieszkania z powodu stypendium przez 3 lata ja próbowałam wszystkiego żeby się do niego zbliżyć nie udało się... Postanowiliśmy zerwać to był najgorszy moment mojego życia tak bardzo go kocham ale musiałam dać mu to skończyć.. plakalismy cała noc rano przed powrotem do kraju nie mogliśmy patrzeć sobie w oczy gdyż było to zbyt trudne. Proszę o wasze spojrzenie na ta kwesti3 jestem teraz strasznie przybita, już teraz brakuje mi jego dzień dobry na rozpoczecie dnia a sama myśl życia bez niego mnie dobija.
Cóż, z całą pewnością nie brnęłabym w to. Będzie to boleć ale minie. Niestety związki na odległość w dzisiejszych czasach zwykle nie trwają długo.