Związek rozwodników - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Związek rozwodników

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Związek rozwodników

Witam więc zaintrygowało mnie co o tym sądzicie smile
Sam jestem już prawie na końcu mety w tym temacie ,stało się co się stało .

Gdy sprawa się wyjaśniła i wyszło że moje małżeństwo się zakończyło ,na początku było ciężko no ale hobby ,zamiłowania i ludzie mnie otaczający niesamowicie wsparli i pozwolili mi się na mega szybkie pozbieranie.
Gdyby nie oni zeszło by jeszcze trochę miesięcy.

Wracając do tematu w tej chwili nie myślę o tak zwanym załataniu dziury czy coś w tym stylu tylko chcę dalej żyć i na nowo sobie układać życie,wyciągnąłem wnioski po moim 7 letnim małżenstwie.

Poznałem pewną kobietę całkiem przypadkiem wesoła,uśmiechnięta mega pozytywna osoba .
Mieliśmy okazję trochę porozmawiać kilka razy .
Kobieta podobnie także w tym samym momencie życia jest co ja czyli rozwodzie....

Dzieci ani ja ani ona nie posiadamy.
Póki co to luźna znajomość.
Myślicie że po takich przejściach może taka para zbudować coś fajnego>?
Może ktoś miał podobnie>?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Związek rozwodników

To nie może sie udać...co innego gdybyście byli w poprzednich związkach w konkubinacie i sie rozstali a tak to po rozwodzie..ten papierek wieeeeele zmienia. To ironia. Przestań nie jesteś naznaczony bo sie rozwiodłes. Ludzie zyja tyle samo lat lub wiecej bez papierka i jak sie rozstaja tez boli ale czy to coś zmienia i sa lepsi bo niezalegalizowali zwiazku? Zmien myslenie.

3

Znaczy nie mówię że jestem gorszy czy ona jest gorsza to nie oto chodzi ,tylko pytanie czy ludzie obydwoje po przejściach mają szansę ułożyć sobie życie >? Może źle sformułowałem smile

4

Hmmm w pewnym wieku to każdy jest po przejściach  smile chyba że spotkasz zakonnice która akurat zrzuciła niedawno habit a ja ksiedza  tongue w innym przypadku mamy takie same szanse.

5 Ostatnio edytowany przez Iwona40 (2017-11-22 22:27:58)

Jedentaki napisał/a:

Znaczy nie mówię że jestem gorszy czy ona jest gorsza to nie oto chodzi ,tylko pytanie czy ludzie obydwoje po przejściach mają szansę ułożyć sobie życie >? Może źle sformułowałem smile

A dlaczego osobom po rozwodzie miałoby się nie udać w nowym związku?
To nie chodzi o związek z "rozwodnikiem", a o relację i akceptację tej konkretnej osoby.
Pozytywne myślenie, dobra komunikacja i proaktywne nastawienie są niezbędne do tworzenia udanych relacji z ludźmi. http://www.majewska-opielka.pl/
Żyj teraźniejszością a nie przeszłością.
Przejścia w zyciu, to bogactwo doświadczeń i możliwość wyciągania nauki na przyszłość.

6

Dziwne pytanie troche zadajesz.Przeciez to twoje zycie i ty zrobisz z nim co chcesz.Jak dla mnie probuj smialo i zycze powodzenia.

7 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2017-11-23 00:07:52)

Jedentaki napisał/a:

Jakich tam znowu przejściach? Z Wietnamu nie wróciłeś. Skończyłeś poprzedni związek, ona chyba też. Masz kobietę, która Ciebie interesuje. I na tym się skup.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Związek rozwodników

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024