Moje złe zachowanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Moje złe zachowanie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Moje złe zachowanie

Słuchajcie zrobiłam coś nieodpowiedzialnego i głupiego. Teraz jestem niezle wystraszona.
Kocham mojego narzeczonego, planujemy ślub w sierpniu i wiemy, że chcemy być razem na zawsze , mieć dzieci itd, świetnie się dogadujemy, tylko właśnie...
zawsze do tej pory się zabezpieczaliśmy choćby prezerwatywą i czułam się pewnie, a od niedawna pozwoliłam dać się ponieść i kilka razy nie zabezpieczyliśmy się uznając że jeśli wyskoczy" przed wytryskiem to nic nam nie grozi, bo szanse są niewielkie, ale uznaję to za głupotę sad(((( i naprawdę zaczynam panikować, bać się, w necie pełno sprzecznych info. Niby kochamy się, chcemy ślubu ale już wszystko ustalone i co byśm,y najlepszego zrobili? nie chce tak! jestem wściekła na siebie , załamana i liczę na Wasze komenty, wsparcie, w sumie sama nie wiem na co sad
sądzicie, że przesadzam?? nie powinnam się bać?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Moje złe zachowanie

Oczywiście, że możesz być w ciąży.
Dorośnij,  już pora.

3

Nie rozumiem ?
Nie chcesz mieć teraz dziecka, tak ?
To się zabezpieczaj, w czym problem.
Jesli się nie zabezpieczasz, to w każdej chwili możesz zajść w ciążę.

4

A może podświadomie chcesz dzidziusia i dlatego tak "ryzykujesz"? big_smile

5 Ostatnio edytowany przez senszyciax3 (2017-10-20 22:11:41)

Nie nie przesadzasz oczywiście ze możesz być w ciąży, moja jedyna rada, dorośnij, stan się bardziej odpowiedzialna.... planujesz ślub z facetem a nie jestes tego pewna, serio ? Weź przemysl sobie to bo zmarnujesz chłopakowi życie mówiąc : ale ja nie byłam pewna tego ślubu....

6 Ostatnio edytowany przez vajze (2017-10-20 22:54:36)

Trudno zrozumieć ten wątek. Nie chcesz mieć dziecka, to się zabezpieczaj. Może w środku czujesz, że chcesz, ale boisz się? Po prostu dorośnij. Niedługo będzie ślub, po ślubie to nie będzie lekko...

Nie kochani, zle mnie zrozumieliście, kocham Go na maxa i jestem pewna, ale kto chce iść z brzuchem do ślubu??w zaawansowanej ciąży, to by była katastrofa dla mnie, na dziecko jesteśmy gotowi psychicznie ale nie teraz

8

To po co to ryzyko??

Totalnie nie rozumiem waszego zachowania,bo jak widać oboje jesteście nieodpowiedzialni...

Raczej niewiedza, byłam pewna że to niemożliwe w takiej sytuacji, zwłaszcza że jesteśmy w wiueku średnim, to nie hop siup z zajściem w ciążę, a nawet kilka razy juz tak robilismy ale wierzy lam  że to niemożliwe, a trafiłam w  necie na jakis artykuł , w tym temacie są różne wypowiedzi

10

Hej, spokojnie. Panikowanie niewiele teraz da. Zreszta mysle, ze prawdopodobnie nie jesteś w ciązy - szanse na ciąze przy stos przerywanym w pojedynczym cyklu nie sa takie wielkie.  Po prostu na na przyszlosc zapezpieczajcie się lepiej, jak nie chcesz mieć jeszcze dzieci.

Benita72 napisał/a:

Hej, spokojnie. Panikowanie niewiele teraz da. Zreszta mysle, ze prawdopodobnie nie jesteś w ciązy - szanse na ciąze przy stos przerywanym w pojedynczym cyklu nie sa takie wielkie.  Po prostu na na przyszlosc zapezpieczajcie się lepiej, jak nie chcesz mieć jeszcze dzieci.

Benita dzięki :*,
no mam nadzieję, ale w internecie jest pełno sprzecznych info, pamietam nawet z lekcji biologii bo bardzo ją lubłam, jak pani mówiła że teoretycznie to możliwe ale w praktyce to ciężko, bo taki plemnik miałby mega drogę do pokonania

12

klaudiaaakowalska napisał/a:

Nie kochani, zle mnie zrozumieliście, kocham Go na maxa i jestem pewna, ale kto chce iść z brzuchem do ślubu??w zaawansowanej ciąży, to by była katastrofa dla mnie, na dziecko jesteśmy gotowi psychicznie ale nie teraz

Skoro ślub jest dopiero w sierpniu, to ile według Ciebie trwa ciąża?

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Moje złe zachowanie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024