Rozstrzaskana emocjonalnie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rozstrzaskana emocjonalnie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez nadzieja000 (2017-10-16 23:32:19)

Temat: Rozstrzaskana emocjonalnie

Niby ok a tak naprawdę rozpierdziela mnie to wszystko od srodka. Poznałam go przypadkiem   można powiedzieć ze wyrwal. Czas z nim to byla magia. Niby nie bylismy para a tak naprawdę czułam ze jeestesmy. Mieliśmy naprawdę głęboka relacje. Zadurzona po uszy. Między nami byla prawdziwa chemia i pociąg seksualny. Ale nie tylko mogl mi sie zwierzyc. Jakas taka głęboka wieź. Maj 2016 się poznaliśmy i przez 2 miesiące że sobą ' bylismy ' później stwierdził ze potrzebuje przerwy bo nie moze zapomnieć o bylej..  Taa dowiedziałam się ze spotyka się inna.(ale nie byla) Ale ona go zostawiła. Ja akurat w tym czasie spotykałam się innym. Ale po pewnym czasie tez stwierdziłsm ze to nie ma sensu. Bo nic nie czuje. On skonczyl z tamta a ja z tamtyn. I tak było że znow znaleźliśmy sie w łóżku.  Pozniej wystrzelił mi tekstem, ze " nie potrafi mnie pokochać... " i że to nie ma sensu. Niby wrocił do byłej to jego była strzeliła go w pysk. I odezwal się do mnie. Normalnie rozmawialiśmy. I ja ta głupia znów wylądowaliśmy w łóżku. I zadał mi kolejny cios odrzucił mnie bo kolejna przygruchał. To były najgorsze miesiace. Zaczal sie odzywać po 4 miesiącach. Wtedy gdy zaczełam spotykac z kimś innym. Zadzwonił środku nocy po jakiej imprezie. Zadowolony spytał co u mnie i że jest " już wolny " o nie!!! Nie dam ci juz wrocic za bardzo skrzywdziłeś. Mój problem jest taki, ze nie potrafię się pozbierać za bardzo cierpię i jestem w nim nadal moze zakochana. Poznalam naprawdę wartościowa osobe. Pracowita,  rozsądna, zależy mu na mnie,. Nie jest jakiś mega przystojny. Zwykły chłopak. Ufam mu. Moze nie ma motylkow brzuchu, kisielu w majtach. Ale nadal to cholernie boli i e głowie jest nadal tamten, po nocach mi sie sni jak koszmar. Mam dość cierpienia i bolu i lez. Ale to możliwe aby utworzyć z tym drugim związek?  gdy nie ma żadnego zachwytu nad nim?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Rozstrzaskana emocjonalnie

Myślę, że powinnaś olać swojego nieudanego amanta. Nie ma sensu taki związek, widać, że on Cie średnio szanuje...

3

Ale po co Ty chcesz z nim być w związku? Przeczytaj swój post i to, co on Ci robi.
Jedyne co teraz powinnaś zrobić to uciąć każdą możliwość kontaktu z nim.

4

Ale o to chodzi ze chce sprobować być z tym drugim. Bo jest wartościowym człowiekiem

5

Dziewczyno, czy Ty dostrzegasz, że traktujesz swojego nowego partnera dokładnie tak, jak Twój kochanek Ciebie?
Nie rób mu tego samego piekła.

6

lichoniespi napisał/a:

Dziewczyno, czy Ty dostrzegasz, że traktujesz swojego nowego partnera dokładnie tak, jak Twój kochanek Ciebie?
Nie rób mu tego samego piekła.

Popieram.
Wartościowy, bez "kisielu w majtkach", to erzac.
By udowodnić coś "prawdziwemu macho". Tylko nie wiem, po co taka demonstracja, skoro i tak ulegniesz po raz kolejny?

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rozstrzaskana emocjonalnie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024