Brak okresu przy tabletkach Vibin - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Brak okresu przy tabletkach Vibin

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Brak okresu przy tabletkach Vibin

Witam Was drogie Panie, przychodzę z problemem... Jak wspomniałam w temacie stosuję leki antykoncepcyjne Vibin. Skończyłam  kilka dni temu pierwsze opakowanie, i nie wystąpiło krwawienie, ani żadne objawy poprzedzające okres. Jednakże w dni w których miało wystąpic krwawienie zaczęłam odczuwać tak jakby " krew " zalegała we mnie . Teraz nie wiem czy zaprzestać ich brania bo boje się ze mogł powstac jakis skrzep. Na dodatek to uczucie nie ustąpiło do teraz.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Brak okresu przy tabletkach Vibin

Teoretycznie powinnaś dostać okres odstawienny po tych 21 dniach z pigułką zawierającą hormon. Ja bym skonsultowała się z lekarzem, różnie reagują kobiety na vibin, choć zwykle akurat dobrze.

3

bluepearl napisał/a:

Teoretycznie powinnaś dostać okres odstawienny po tych 21 dniach z pigułką zawierającą hormon. Ja bym skonsultowała się z lekarzem, różnie reagują kobiety na vibin, choć zwykle akurat dobrze.

To mam zaprzestać brać tabletki czy nie?

4

Powinnaś brać normalnie, zgodnie ze schematem brania, a w międzyczasie porozmawiać ze swoim lekarzem o tym, że niepokoi Cię zachowanie organizmu przy wprowadzaniu vibinu. smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Brak okresu przy tabletkach Vibin

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024