Urozmaicenie w seksie. Proszę o pomoc. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Urozmaicenie w seksie. Proszę o pomoc.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1

Temat: Urozmaicenie w seksie. Proszę o pomoc.

Jak namówić moją partnerkę na coś więcej w seksie? Z poprzednią nie miałem problemów, godziła się na prawie wszystko i jak dotąd jest cała i zdrów. Niestety odeszła do innego (majętnego gościa). Moja aktualna dziewczyna nie godzi się na rimming, ass to mouth itp. Oczywiście jej robiłbym to samo. Wyjaśniałem jej, że to kwestia higieny i nic jej się nie stanie, a po drugie nie będzie czuła żadnego smaku czy zapachu. Ona mówi, że to obrzydliwe i w ogóle. Średniowieczne podejście do sprawy moim zdaniem. Wieje nudą w seksie na kilometr. Denerwuje mnie brak doedukowania w tym zakresie. Nie chce chodzić na prostytutki, bo za bardzo bym się wciągnął i bym zbankrutował xD Jak krok po kroku przekonać ją do dalszych etapów w seksie? Jakieś naukowe podejście, by się przydało.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Urozmaicenie w seksie. Proszę o pomoc.

Znajdz sobie taka, ktora to lubi.

Pomijajac, ze brzmi to jak kiepskie prowo...

3

To nie jest żadna prowokacja. sad

4

średniowieczne to jest Twoje podejście do sprawy. Dziewczyna nie musi się godzić w seksie na wszystko, co Ci się podoba.

Jak jesteś taki mądry, to sam wsadź jej dildo w tyłek, a potem zacznij go ssać i lizać.
Good luck bro

6

Zostaw ją, jej to wyjdzie na dobre smile

7

Niesłychanie technicznie do seksu podchodzisz... Taka technika... siaka... naukowe podejście...

U prostytutki możesz sobie coś-tam uzupełnić, ale nie rozumiem kto komu ma ten rimming robić? Jeśli Ty jej chcesz robić, to pewnie łatwo przejdzie. W drugą stronę niekoniecznie. Będziesz musiał szukać takiej co robi rimming... tak samo jak biegają gośćie, aby znaleźć taką co robi anal.

Dziwne to wszystko... Ja jednak wolę klasykę... minetkę, seks w cipkę, dotyk, całowanie. Albo ja nie potrafię czerpać z seksu przyjemności, albo ty po prostu szukasz "kwadratowych jaj".

8

Każdy dojrzewa do urozmaiceń seksu z czasem. Jeżeli partner daje taką możliwość. Ty jej nie dajesz żadnej możliwości. A wymuszając sprawidz, że ona się będzie blokować jeszcze bardziej. Najpierw przed udziwnieniami, a potem przed seksem, aż w końcu będzie miała dość Ciebie.

Zrób jej przysługę i najlepiej zostaw ją już teraz. Odetchnie dziewczyna z ulgą.

9

Jesli za interesujace urozmaicenie uwazasz lizanie komus dupy to nie chce myslec o innych aspektach zwiazku z Toba.

10

To przykre, ale moim zdaniem po prostu się nie dobraliście i nie ma co na siłę jej zmuszać do zmiany upodobań. Poszukaj innej dziewczyny, która będzie lubiła to co ty. Nagabywanie i marudzenie tylko ja do ciebie zniechęci i sama cię zostawi. Rozumiem dziewczynę i sądzę, że ten związek nie przetrwa i tylko ją do siebie zrazisz.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Urozmaicenie w seksie. Proszę o pomoc.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024