Mam problem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Mam problem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Mam problem

Mężuś namawiał mnie z pół roku na dziecko. Odstawiłam tabletki a on po miesiącu "zmienił zdanie". Ja zamiast wrócić do antykoncepcji od razu postanowiłam zaczekać jeszcze miesiąc. No i chyba jestem w ciąży. I jak ją mu to powiem?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez chomik9911 (2017-09-09 15:14:59)

Odp: Mam problem

Dobrze rozumiem? Mąż chciał dziecko, Ty nie. Przez pół roku naklaniał Cię, Ty uległaś wbrew sobie a on nagle zmienił zdanie, ale Ty postanowiłaś mimo wszystko być w ciąży. Dlaczego?  Czy dobrze się pomiędzy Wami układa? Czy Twój mąż nie ma kogoś? macie dzieci? jak długo jesteś małżeństwem?

3

Najpierw ja  chciałam, a on nie bardzo. Potem on chciał, a ja nie byłam pewna czy chce czy tylko tak mówi. A jak się dałam przekonać to o  się chyba przestraszył. Problem w tym, że mamy 14 letnią córkę. Drugie dziecko tyie młodsze od pierwszego? Sama już nie wiem czy to była przemyślana decyzja z mojej strony

4

Tuś skoro Twój mąż "dał się namówić", a potem "rozmyślił" to myślę, że chyba nie do końca chciał drugie dziecko.. Może bał się wchodzenia kolejny raz "w pieluchy" po tylu latach.. no nieważne już, ale naważone piwo trzeba wypić. Może i nie był do końca pewien/ Ty się boisz , ale jestem przekonana , że pokochacie po prostu nowego dzidziusia. Jak masz mu to powiedzieć? Normalnie smile jestem w ciąży, będziemy mieli drugie dziecko, może nie do końca przez nas przemyślana decyzja, ale razem jesteśmy jej sprawcami i jeśli się wesprzemy to sobie poradzimy.

Rozmawiajcie dużo ze sobą, strach i wątpliwości myślę, że doświadcza 90 % przyszłych rodziców.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Mam problem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024