Ucieczka z friendzone - wyłożenie kart - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Ucieczka z friendzone - wyłożenie kart

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Ucieczka z friendzone - wyłożenie kart

Cześć!

Drogie kobiety, potrzebuje waszej pomocy! smile

Jak w temacie - utknąłem w głębokim friendzone. Dziewczyna z którą przyjaźnię się już ponad 4 lata, poznaliśmy się na studiach, jest zza granicy.
Do tej pory była w związku na odległość, który trwał 4 lata (widziałem jak się rozwijał), co więcej... w związku z facetem z którym sam się przyjaźniłem przez jakiś rok.
Związek niedawno się skończył, wielką kłótnią.

Sam zacząłem postrzegać ją jako potencjalną partnerkę jakiś rok temu, na wspólnym wypadzie urlopowym, po czym uczucie tylko rosło. Do tej pory nic z tym nie robiłem, jedyne co się zmieniło to, że zacząłem unikać tematu jej związku w naszych rozmowach. Teraz pojawiła się szansa...

Dużo czytałem na temat ucieczki z friendzone, wszystko zawierają porady, które sugerują podejście długo planowe, jednak nie wiem czy jest szansa na to żeby takie małe kroki sprawiły, że zacznie widzieć we mnie kogoś innego niż przyjaciela do którego można się wygadać. Dlatego pomyślałem, że potrzebny jest jakiś silniejszy impuls, coś co sprawi, że zrozumie poziom mojego zaangażowania i że nie są to tylko moje urojenia.

W przyszłym miesiącu wraca do domu na 2 tygodnie. Pomyślałem więc, żeby w polecieć tam w trakcie tych dwóch tygodni, odszukać ją (nigdy jej nie odwiedzałem) korzystając z pomocy naszej wspólnej przyjaciółki i o wszystkim jej powiedzieć. Mógłbym oczywiście lecieć z nią od razu, nawet mi to proponowała, lecz obawiam się że będzie to kolejny zwyczajny, wspólny urlop dwójki przyjaciół.

I tutaj jest moja prośba o waszą opinię, co myślicie o takim planie? Czy takie niespodziewane pojawienie się u niej, w mieście rodzinnym i jednoczesne wyznanie wszystkiego co do tej pory ukrywałem to nie za dużo na raz? hmm

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ucieczka z friendzone - wyłożenie kart

Dziewczyna jest świeżo po rozstaniu z facetem.
Absolutnie kompletnie nie masz najmniejszych szans w tym momencie na wyjście z friendzonu (no chyba, że TY jesteś przyczyną tego rozstania).

3

Oszolom, to mysle.

Ogarnij temat: niespodziewanie wpadasz do niej a moze chce pobyc: sama, z rodzina, z daleka od tej sytuacji a Ty, spozniony Romeo wpada, zeby oznajmic jak to bardzo chce przeniesc sytuacje na inny grunt, docelowo poziomy.

No fantastycznie.

A co jesli wpadasz a ona trzyma w ustach innego penisa? A co jak jej eks chlopak wpadl na rownie genialny plan naprawy zwiazku? (Widzisz, nie tylko Ty masz zalazki geniuszu)

4

Wogole to jak to sobie wyobrazales (pisze w czasie przeszlym bo zakladam, ze temat przemyslales) ?

Wpadasz i mowisz, ze chcialbys randkowac bo sie okazja natrafila?

5

Zły pomysł aby ją tak zaskakiwać. Mega desperacja, samobójstwo w tej relacji, obciążenie jej swoją osobą, zabranie wolnej woli.

Jesteś we friendzone, bo nie potrafisz jej poderwać po prostu. Udajesz aseksualnego kolegę, który nie jest nią zainteresowany. Małymi krokami można z tego wyjść.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Ucieczka z friendzone - wyłożenie kart

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024