Co zrobić ? Pomóżcie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Co zrobić ? Pomóżcie

Witam serdecznie mieszkam 2 lata z granicą,razem z bratem i jego  żoną. Niedawno poznałam chłopaka. Spotkaliśmy się i zaiskrzyło między nami. On teraz chce przyjechać do mnie na noc. Niestety,ale mamy do siebie daleko. On by chciał ich poznać i zanocować tutaj. To naprawdę normalny i spokojny chłopak. Jednak mój brat nie zgadza się żebym przyjmowała tutaj gości. Nie wiem czemu bo płacę czynsz. Powiedzcie co zrobić i jak go przekonać żeby się zgodził. Ja też po naszym spotkaniu nocowałam u tego chłopaka w domu. Poznałam jego rodziców. Rozmawiałam z nimi. Wszystko było ok. On bardzo chce teraz mnie odwiedzić i poznać ich. A ja się boję nawet spytać. Nie chcę też żeby temu chłopakowi zrobiło się przykro jak oni się nie zgodzą. Oboje mamy już ponad 30 lat więc dziećmi nie jesteśmy.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Co zrobić ? Pomóżcie

W takiej sytuacji radzilabym Ci , zeby ten chlopak znalazl jakis hostel lub b&b w poblizu. No niestety, poki sie nie mieszka samemu, to trzeba sie dostosowyac do wspolokatorow.

A korzysc z hostelu czy b&b taka, ze macie prywatnosc, mozesz c hlopakiem do rana imprezowac i nie musisz sie denerwowac, co brat powie.

A jesli faktycznie zaiskrzy miedzy Wami, to zycze zamieszakani z chlopakiem na swoim :-). Wtedy nie bedziesz musiala sie bratem przejmowac :-).

3

Tak właśnie zrobimy smile Nie będę się prosić. Dziękuję za podsuniecie takiego pomysłu. Już nawet mamy wybrany hotel. Będziemy mogli spędzić czas tylko we dwoje. Dziękuję smile

Prosze bardzo :-). I trzymam kciuki za Was :-).

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024