Irytują mnie kobiety - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 40 ]

Temat: Irytują mnie kobiety

Nie mam sił. Chciałem poznać dziewczynę, ale bez skutecznie. Czuję wielką niechęć do kobiet. Jestem sfrustrowany tym, że licealiści, studenci mają dziewczyny, a mnie pominęły.

Wkurza mnie że dziewczyny lubią wysokich. Tak mnie to strasznie wkurza. Sam mam 167 cm, a jednak to nawet dla niskich dziewczyn za mało.
Czuję ogromną frustrację kiedy słyszę albo czytam że niska ugania się za wysokimi.

Rozumiem gust, jednak co innego kiedy jedni lubią rude, a inni blondynki, a co innego gdy 99% szuka wysokich.

Spotkałem się z kilkoma dziewczynami poznanymi przez internet. Wysłałem swoje zdjęcie, zgodziły się na spotkanie.

Kiedy tylko pojawiłem się na miejscu, spojrzały na mnie z góry na dół, z niekrytym rozczarowaniem.

Znajomości kończyły się po pierwszym spotkaniu.

Gdy tylko dziewczyny widziały, że nie jestem wysoki to od razu nie były zainteresowane tym co mam do powiedzenia.

Dziewczyny są bezmózgie. Wszystkie pchają się na wysokiego, bo zapewnia im bezpieczeństwo. To nieprawda. Pierwsi ludzie mieli po 110 cm wzrostu.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Irytują mnie kobiety

Uhuhu... ktos ma zly dzień...

(Tydzień, miesiąc, dekadę... )

3

Kiedy pierwsi ludzie mieli po 110cm, to kobiety pewnie miały wtedy po 90cm i leciały na tych co mieli te 110 big_smile No niestety jeśli chodzi o wzrost to jest prawda, ale też nie koniecznie. Mam w pracy kolesia, który ma ponad 30 lat i na razie jest sam, widać że mu brakuje kobiety tongue Ma ok 170cm wzrostu. Jednak na tym samym obiekcie, pracuje inny facet, który jest jeszcze niższy i ma żonę i dziecko. Więc nie jest to reguła. Ja mam 193cm, a moja dziewczyna 183cm, dlatego ona po prostu szukała wysokiego tongue

4

Niestety, coś w tym jest. Celuj w niskie i "eteryczne" kobiety, może na tych portalach randkowych napisz, że szukasz drobnych i kobiecych, jest szansa, że wtedy przyjdzie na spotkanie taka Calineczka big_smile Przecież od kobiety o wzroście 155 cm na przykład jesteś sporo wyższy, nawet szpilki da radę ubrać, więc nie wiem co im przeszkadza. Popracuj nad pewnością siebie, być może jest też tak, że kiedy one cię zmierzą wzrokiem to Ty się już irytujesz i tracisz pewność siebie.

5

Sęk w tym, że w moim mieście na portalach randkowych jest niewiele kobiet. W dodatku tylko takie od 167 cm. Kiedy wyjdę na miasto na spacer po centrum to w ciągu 2 godzin mijam jedynie 15 dziewczyn i wszystkie koło 170 cm wzrostu. W centrum handlowym to samo, brakuje takich malutkich. Częściej mijam dziewczyny 175 niż 160.

6

Dzisiejsze kobiety są dość wysokie, też to zauważyłem, ale dopiero kiedy zacząłem się spotykać z obecną narzeczoną.

7 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2017-08-17 19:01:28)

Znaczy frustracje przyszedłeś tu wylewać? Chyba pomyliłeś adres big_smile.
I tak jak Ty nie masz wpływu na to, że do wysokich nie należysz, tak samo trudno winić kobiety, którym natura dała więcej centymetrów i w związku z tym mają określone oczekiwania.

8 Ostatnio edytowany przez lilly25 (2017-08-17 18:54:33)

Ale skad jestes pewny ze im chodzilo o wzrost? No chyba ze Ci to powiedzialy.

167 cm to po prostu normalnie, moj znajomy ma mniej wiecej tyle i naliczylam u niego juz chyba z 7 dziewczyn (ma dopiero 26 lat), nie liczac tych jednorazowych.

9

zirytowany napisał/a:

Czuję wielką niechęć do kobiet. Jestem sfrustrowany

Dziewczyny są bezmózgie.

Problem jest raczej w powyższym.

Ja wiem, że niskim facetom jest trudniej znaleźć dziewczynę, ale to nie jest niemożliwe. Są niscy faceci i mają dziewczyny.

Masz tyle wzrostu co ja. Miałam kiedyś koleżankę niższą od siebie i jej facet też był mniej więcej tego wzrostu.

Przez Twój post przebija ogromna niechęć. I jeśli ona jest wyczuwalna w poście, to zastanawiam się, jak jest na żywo... jaki image prezentujesz twarzą w twarz.

10

zirytowany napisał/a:

Dziewczyny są bezmózgie.

Niski mężczyzna kojarzy się z zaciętością i złośliwością. 
I jak widać, coś w tym jest.

Jak masz takie nastawienie do dziewczyn to nawet centymetry ci nie pomogą.

11

Nie powiedzialabym ze 167 cm wzrostu to niski facet, raczej sredni.

12

Korci mnie by napisać, to nie szukaj, dam Ci tylko przykład Daniel Radcliff ma 165 cm wzrostu i ma dziewczynę, wyższą, trochę starszą od Siebie, także nie wsadzaj wszystkich kobiet do jednego wora. wink

https://collegecandy.files.wordpress.com/2016/05/gettyimages-450302232.jpg?quality=88&w=526

Ps. A tak apropo Calineczek, jestem wyższy od Ciebie, ale jestem drobny i uwielbiam takie małe drobne kobiety, także mogę Ci jedną taką zabrać. tongue

13

Zrujnuję nieco Twój pogląd życiowy, bo
1. Jestem studentem, dziewczyny nie mam
2. Mam 200 cm wzrostu, to samo co wyżej
Ogólnie gratuluję Ci, że umówiłeś się z kilkoma dziewczynami poprzez internet na spotkanie w otaczającej nas rzeczywistości. Widzisz, mi żadna nawet na to nie dała szansy, a przynajmniej nie pamiętam kiedy ostatnio byłem na randce.
Nie masz co być sfrustrowany na kobiety. To nie ich wina,że jesteśmy sami bowiem żadnej niewiasty nie jest to celem życiowym adorować nas i podrywać. Trzymaj się i łap czegoś innego by myśli swe skierować w inną stronę.

14 Ostatnio edytowany przez sosenek (2017-08-17 22:19:50)

Stawiam na to, że to twoje kompleksy i brak pewności siebie zniechęca kobiety, a nie wzrost:)

15

Ja tam na nic nie stawiam, w lotto już dawno temu przestałem grać wink

16

mam problem ze sobą,dzięki genom dostałem tyle wzrostu by się....irytować,nie mam nic więcej do zaproponowania ale.......winne sa baby.

17

Wiesz,mówi się, że życia jest niczym sinusoida. Teraz nie masz powodzenia wcale, ale nie jest powiedziane, że stan ten utrzyma się całe życia. Rozumiem natomiast, że każdy chce korzystać z życia, być w związkach i cieszyć się uczuciem, seksem kiedy jest się młodym i zapewne nikogo nie urządziła by sytuacja zakochania się po raz pierwszy np. w wieku 50 lat. Na siłę nic się nie zrobi, tym bardziej nie zmieni się kobiet na życzenie.

18

wrzosiec napisał/a:

mam problem ze sobą,dzięki genom dostałem tyle wzrostu by się....irytować,nie mam nic więcej do zaproponowania ale.......winne sa baby.

Bardzo wiele tu na forum było tego typu tematów, gdzie facet marudzi, że nie żadna go nie chce i jest sfrustrowany i zły na kobiety, że te śmią mieć wymagania. Że nie chcą pierwszego z brzegu, że ma dobrze wyglądać, ma mieć pracę, być ogarnięty życiowo itp.

19

Lilly25, polemizowałabym z Tobą smile 167 to średni wzrost dla faceta? Nie oszukujmy się, to facet o niskim wzroście i rozumiem, że może to być spory problem, bo kobiety w większości wolą wysokich...tylko właśnie pytanie za 100punktów, czy w przypadku autora to jednak tylko o ten wzrost chodzi?

20

Aktualnie 167 cm to przeciętny wzrost kobiet w Polsce, faceci mają około 13 cm więcej. Prawda jest taka, że nawet najniższy facet ma szansę na szczęście w miłości, tyle że czasem musi nadrabiać czymś innym.

21

Jacenty89 napisał/a:

Prawda jest taka, że nawet najniższy facet ma szansę na szczęście w miłości, tyle że czasem musi nadrabiać czymś innym.

Znam co najmniej kilku niewysokich mężczyzn, którzy nadrabiają tak, że żaden wzrost im w życiu nie przeszkadza. Niemniej, jak zwykło się mawiać, złej baletnicy...

22

Olinka napisał/a:
Jacenty89 napisał/a:

Prawda jest taka, że nawet najniższy facet ma szansę na szczęście w miłości, tyle że czasem musi nadrabiać czymś innym.

Znam co najmniej kilku niewysokich mężczyzn, którzy nadrabiają tak, że żaden wzrost im w życiu nie przeszkadza. Niemniej, jak zwykło się mawiać, złej baletnicy...

Ale tak między nami - naprawdę wierzycie, że zmienicie sposob myslenia autora? tongue

Przecież wątków o niskich facetach juz bylo pińcet, każdy, predzej czy pozniej, kończy sie tak samo...

23

167 cm wzrostu u faceta to... no nie czarujmy się, kurdupel tongue

Jednakże, wczoraj byłem na kolacji w lokalu i tam był facet podobnego wzrostu ... z kobietą smile Więc można tongue

24

Mam kumpla podobnego wzrostu, ile dokładnie ma to nie wiem. big_smile Ale koło 167/170 cm i ma dziewczynę dużo młodszą, da się, da. wink

25

167 to nie jakoś specjalnie dużo, ale to wszystkiego nie przesądza,możesz mieć 190 i być sam.
Tu musi być kompilacja innych cech. Sam wzrost to tylko cecha, chyba, że którąs rzeczywiście odrzuca, bo jest dla niej bardzo ważna, tak jak no jedna nie lubi chudych druga grubych trzecia owłosianych itd itd

26

lody miętowe napisał/a:

Lilly25, polemizowałabym z Tobą smile 167 to średni wzrost dla faceta? Nie oszukujmy się, to facet o niskim wzroście i rozumiem, że może to być spory problem, bo kobiety w większości wolą wysokich...tylko właśnie pytanie za 100punktów, czy w przypadku autora to jednak tylko o ten wzrost chodzi?

Sama nie wpadlabym na to ze niski, a moja Mama ktora ma ok. 175 cm wzrostu rowniez uwaza ze sredni (i dziwi ja ze Kaczynskiego nazywaja niskim). Ja dopiero na tym forum dowiedzialam sie ze niektorzy takich facetow okreslaja jako zbyt niskich.

Nie rozumiem do konca czemu taki wzrost uwaza sie za jakas wade, cos co trzeba nadrabiac czyms innym, ale moze to kwestia posiadania innego gustu.
Dla mnie przykladowo 186 centymetrow to juz za wysoki gosc (choc wiadomo - nie odrzucilabym fajnego kolesia z tego powodu), 157 to troche za niski, ale 168 to wlasnie idealny smile, ale zdaje sobie sprawe ze moze wiele kobiet woli wyszych, z tym ze nie wydaje mi sie zeby to byl jakis problem jesli gosc jest ogolnie ladny.
Moj znajomy o mniej wiecej takim wzroscie mial chyba z 7 dziewczyn w zyciu (kazda ladna, jedna po drugiej), a to mlody chlopak (26 lat).

27 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-08-18 20:02:43)

Rossanka masz rację, ale zauważyłam, że kobiety patrzą jednak na ten wzrost.....dla mnie np. wzrost faceta jest bez znaczenia, cecha na szarym końcu,a dla mojej kumpeli, jeśli chodzi o męska urode, jest priorytetem, min.185, może być piękny jak młody bóg, ale jak jest niski to nie ma u niej żadnych szans smile, a nie jest kobieta wysoką smile
Zresztą, autor pewnie i tak się nie odezwie, wylał Swoje żale i tyle, więc nie ma co się produkować big_smile

EDIT: lilly25, masz rację, to chyba o gust chodzi, jak także nie rozumiem dlaczego niższy mężczyzna musi te swoje wzrostowe "braki" czymś nadrabiać, reasumując lilly gustujesz w niższych mężczyznach big_smile

28

lody miętowe napisał/a:

Rossanka masz rację, ale zauważyłam, że kobiety patrzą jednak na ten wzrost.....dla mnie np. wzrost faceta jest bez znaczenia, cecha na szarym końcu,a dla mojej kumpeli, jeśli chodzi o męska urode, jest priorytetem, min.185, może być piękny jak młody bóg, ale jak jest niski to nie ma u niej żadnych szans smile, a nie jest kobieta wysoką smile
Zresztą, autor pewnie i tak się nie odezwie, wylał Swoje żale i tyle, więc nie ma co się produkować big_smile

Jest i tak i tak. Zależy, co dla kogo jest fizycznie numerem1.
Jak wzrost powyżej 185 - to pozamiatane jak mówią.
Jak wzrost jest na n-tym miejscu - to inna sprawa.
A i tak plany planami, a wszystko weźmie w łeb jak się człowiek zakocha.
Tak to sobie można planować - wzrost taki, figura taka, włosy takie - a przychodzi co do czego to można się zdziwić smile

29 Ostatnio edytowany przez lilly25 (2017-08-18 20:09:36)

rossanka napisał/a:

Jest i tak i tak. Zależy, co dla kogo jest fizycznie numerem1.
Jak wzrost powyżej 185 - to pozamiatane jak mówią.
Jak wzrost jest na n-tym miejscu - to inna sprawa.

No ale moze byc tez tak ze taki wzrost nie tyle jest dla kobiety czyms na co moze przymknac oko, co zaleta, bo np. ja tak mam, choc moze stanowie mniejszosc.

30

Masz Rossanka absolutna rację, jeśli już tylko o wyglądzie, w moim typie (chociaż nie wiem czy powinnam to pisać tongue)są bruneci o brązowych oczach, przy "kości", niscy/średniego wzrostu, a gdzieś na swojej drodze zainteresowana byłam niebieskookimi blondynami, trochę to dziwne, no ale big_smile

31

lody miętowe napisał/a:

Masz Rossanka absolutna rację, jeśli już tylko o wyglądzie, w moim typie (chociaż nie wiem czy powinnam to pisać tongue)są bruneci o brązowych oczach, przy "kości", niscy/średniego wzrostu, a gdzieś na swojej drodze zainteresowana byłam niebieskookimi blondynami, trochę to dziwne, no ale big_smile

O tym właśnie piszę, wyobraźnia jedno, a jak będzie to sie dopiero okaże jak przyjdzie czas smile
A czasem odwrotnie - niby w wyglądzie wszystko pasuje, ale nie ten charakter, nie ten człowiek - i też nici z dalszej znajomości.

32

Nie przejmuj się tym ,gdy przyjdzie czas znajdziesz tą jedyną i nie będzie liczył się wzrost, ale to co masz w sercu

33

lody miętowe napisał/a:

Moglabym się pod tym podpisac smile (zresztą  ci, co mnie dluzej czytaja znaja moja obsesję na temat Pana Pączka lol )
(Tzn drugi typ jaki mi sie podoba to niektórzy rudowłosi) ale ci jasnoocy/jasnowlosi to chyba kwestia jedynie geograficzna.

34 Ostatnio edytowany przez lilly25 (2017-08-18 20:38:42)

Iceni, a kto to jest pan Pączek? Ktos slawny, tak? Chcialabym sprawdzic jak wyglada (jesli to jakis aktor).

35

Iceni napisał/a:

Ale tak między nami - naprawdę wierzycie, że zmienicie sposob myslenia autora? tongue

Przecież wątków o niskich facetach juz bylo pińcet, każdy, predzej czy pozniej, kończy sie tak samo...

Nieeee, nie wierzymy, bo to tak, jakby wierzyć w garbate aniołki big_smile. Poza tym myślenie trzeba zmienić we własnej głowie i żadne dyskusje forumowe tego nie zmienią, ewentualnie pokażą inny punkt widzenia. Tych pińcet wątków o niskich facetach tylko pokazuje, że w tych przypadkach wzrost to jest stan umysłu, na którego punkcie kolejni autorzy są tak zafiksowani, że przesłania im racjonalne myślenie, a wszystko inne schodzi na plan dalszy.

Nawiasem mówiąc, skoro już pojawiają się przykłady, to mam znajomego, bodajże 162 cm wzrostu, na pewno nie więcej, od wielu lat ma żonę, całkiem zresztą atrakcyjną, młodszą od niego, dwoje fajnych dzieci, wydaje się być szczęśliwy. Można? Można smile.

36

lilly25 napisał/a:

Iceni, a kto to jest pan Pączek? Ktos slawny, tak? Chcialabym sprawdzic jak wyglada (jesli to jakis aktor).

Ten pan, który udziela wywiadu smile

37

Zadnej pewnosci ze tym dziewczynom chodzilo o wzrost autora tak naprawde nie ma, bo przeciez wprost mu nie powiedzialy. Nie przesadzalabym tez z tym ze az 99% woli bardzo wysokich.

Mi sie wydaje ze koles z tego teledysku ma tyle mniej wiecej (ale to tylko podejrzenie), a zaloze sie ze wiekszosc bylaby takim przystojniakiem oczarowana - https://www.youtube.com/watch?v=t3wnV_66c-c

38

Ile lilly25? 167? Eeeee...jest wyższy, ale masz rację jest przystojny big_smile

39

Iceni napisał/a:
lilly25 napisał/a:

Ten pan, który udziela wywiadu smile

Nie znam, a kto ON?

40

Z uwagi na to, że autor niestety okazał się trollem używającym kilku kont, wątek zamykam.

Posty [ 40 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024