Trudne rozstanie. Co robic? Starac sie spotkac czy nie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Trudne rozstanie. Co robic? Starac sie spotkac czy nie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Trudne rozstanie. Co robic? Starac sie spotkac czy nie?

Hej.
2 miesiące temu rozstalam się z chlopakiem po 2 latach związku. Związek bardzo szczesliwy jednak Ostatnie 3 miesiące dużo się klocilimsy. Wpadalam w złość i byłam zołza. Okazało się ze tak podzialaly na mnie tabletki antykoncepcyjne... Jednak on się wycofywal i zerwal. Ja wpadłam w żal. Zachowywalam się strasznie. Prosiłam go. Blagalam. I każdego dnia wypisywalam do niego miliony wiadomości mimo iż ewidentnie tego nie chciał. Zablokował mnie wszędzie. Miał dość. Zrywajac powiedział że "Nie wierzy że jeszcze może być dobrze i ze się nigdy nie zmienię "... Nie porozmawial ze mną ani raz prosto w oczy a przez telefon byl bardzo chamski. Raz spotkałam się z jednym facetem,bo wszyscy wokół mówili że efekt klina najlepszy na złamane serce. Gdy mój były się o tym dowiedział to zaczął mi pisać ze mnie kocha ze go zranilam ze jestem potworem sad Za dwa dni do niego zadzwoniłam to zaczął krzyczeć ze mi się przewidzialo i ze mam dac mu spokój. W końcu ostatnio udało nam się spotkac w sprawie odbioru rzeczy... Spotkanie bardzo mile, porozmawial ze mna, uśmiechał sie, widziałam że coś jeszcze czuje. Calowalismy się. Było bardzo miło. Więc pod pretekstem umowilam się z nim na spotkanie nastepne na którym znów zmienił swoje zachowanie wobec mnie o 180 stopni. Był oschly chamski mówił że jestem nienormalna i ze mam zrozumieć ze to koniec... Poplakalam się strasznie to zaczął krzyczeć ze jestem histeryczka, że jestem nienormalna ze nigdy się nie zmienie i ze mam jechać do domu. Powiedziałam ze nie dam mu odjechac dopóki mi nie wyjaśni tego wszystkiego. Zranił mnie kolejny raz. Kolejny cios w serce. Jestem osoba bardzo wrażliwą. Nasze rozstanie mnie strasznie podlamalo. Jak jest mi zle to placze a on swoimi słowami mnie rani. Udało mu się wmoic mi ze jestem nienormalna i nic nie warta. Udało mu sie doskonale. Ja już nie wiem co robić. Kocham go. Chciałabym się spotkac i wszystko wyjaśnić. Dowiedzieć się dlaczego tak się zachowuje. Nie rozumiem nic. Jestem rozbita. Mam dość. sad Chociaż tak bardzo go kocham. Co o tym myślicie?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Myszeczka23 (2017-08-17 11:45:40)

Odp: Trudne rozstanie. Co robic? Starac sie spotkac czy nie?

Myślę, że Ci podbiera te tabletki. big_smile big_smile big_smile

Naprawdę odpowiada Ci facet, który ewidentnie ma coś z głową? Raz jest miły, czarujący, na drugi dzień chamski. Przy okazji jest Psem Ogrodnika, bo sam Cię nie chce, ale jak tylko się dowie, że z kimś się widziałaś, to zarzuca Ci niewierność, wzbudza w Tobie poczucie winy (no bo przecież jak mogłaś się z kimś widzieć, przecież powinnaś już do końca życia na niego czekać?), a potem Ci wmawia, że sobie coś ubzdurałaś, że sama do siebie to pisałaś. ;D

Nie rób nic, sam przyjdzie. Swoją drogą to skąd on wiedział, że się z kimś spotkałaś, skoro wszędzie gdzie to było możliwe Cię zablokował? big_smile

3

Myszeczka23 napisał/a:

Nie rób nic, sam przyjdzie. Swoją drogą to skąd on wiedział, że się z kimś spotkałaś, skoro wszędzie gdzie to było możliwe Cię zablokował? big_smile

To jest najlepsze. W czasie gdy ja ymieralam z tęsknoty. Wypisywalam. Wydzwanialam. Martwilam się co z nim. On wiedział co u mnie bo nie wylogowalam się z jego komputera z facebooka... Więc widział co pisze do koleżanek. Co robię. Jak żyje i jak sobie radze.

4

Wyciagaj prawidłowe wnioski tj. Ignoruj go.  Placz i lament nie działa, czas zaczac byc po prostu szczesliwa. Napisz mu smsa , przepros za nachodzenie i dzwonienie, zycz szczescia w zyciu i kolejnym zwiazku.

5

Nitka997 napisał/a:

Wyciagaj prawidłowe wnioski tj. Ignoruj go.  Placz i lament nie działa, czas zaczac byc po prostu szczesliwa. Napisz mu smsa , przepros za nachodzenie i dzwonienie, zycz szczescia w zyciu i kolejnym zwiazku.

Czy może spróbować powiedzieć to w oczy? O ile się znów płaczem nie skończy. 2 dni nic nie napisalam do niego. Pierwszy raz od 2 miesięcy.

6 Ostatnio edytowany przez Myszeczka23 (2017-08-17 12:24:47)

Ale bez sensu, żeby teraz mu pisała, że życzy mu szczęścia. Przecież z góry to śmierdzi chęcią kontaktu. To tak jak z tekstem: "dobra, kończę tą znajomość, cześć". Jak się chce kończyć znajomość, to się to po prostu robi, a nie się o tym kogoś informuje. wink
justynaszostak specjalnie nie wylogowałaś się z jego komputera?
Przecież teraz to facebook sam informuje, że jest się zalogowanym na dwóch urządzeniach, więc wątpię w to, że Ci się przeoczyło to, że u niego wylogowana nie jesteś. Poza tym kiedy Ty się tam zalogowałaś? Facet niech się idzie leczyć. Tu Ci każe się odrypać od Ciebie, a tu śledzi Twojego facebooka... Tobie to naprawdę nie przeszkadza i jeszcze się pytasz co masz zrobić, aby do Ciebie wrócił?

7

Myszeczka23 napisał/a:

Ale bez sensu, żeby teraz mu pisała, że życzy mu szczęścia. Przecież z góry to śmierdzi chęcią kontaktu. To tak jak z tekstem: "dobra, kończę tą znajomość, cześć". Jak się chce kończyć znajomość, to się to po prostu robi, a nie się o tym kogoś informuje. wink
justynaszostak specjalnie nie wylogowałaś się z jego komputera?
Przecież teraz to facebook sam informuje, że jest się zalogowanym na dwóch urządzeniach, więc wątpię w to, że Ci się przeoczyło to, że u niego wylogowana nie jesteś. Poza tym kiedy Ty się tam zalogowałaś? Facet niech się idzie leczyć. Tu Ci każe się odrypać od Ciebie, a tu śledzi Twojego facebooka... Tobie to naprawdę nie przeszkadza i jeszcze się pytasz co masz zrobić, aby do Ciebie wrócił?

Loguje się na wielu urządzeniach na fejsie. Na telefonie. W domu. W pracy. Nie sądziłam że sie nie wylogowalam od niego a druga sprawa ze jeszcze wtedy mógł znać moje hasło. Oboje popełniliśmy dużo błędów... Jednak rozmawiając z nim normalnie widziałam że DA sie to jeszcze poskładać, czułam ze coś jeszcze czuje. A tu nagle dnia następnego obot zachowania o 180 stopni. Pojechałam tam w nadziei ze pogadamy i może dojdziemy do jakiegoś porozumienia. A moja nadzieja została podeptana w pierwszych minutach rozmowy. Powiedział że się spieszy, że nie ma czasu na rozmowy o niczym, ze to nasze ostatnie spotkanie, był zły nie wiem o co. A okazało się ze jechał z kolegami do Mielna wieczorem. Masakra.

8

Po prostu się z nim nie spotykaj, nie pisz do niego, nie próbuj go zdobywać, sam przyjdzie. Wtedy z nim pogadaj jak chcesz.

9

Myszeczka23 napisał/a:

Po prostu się z nim nie spotykaj, nie pisz do niego, nie próbuj go zdobywać, sam przyjdzie. Wtedy z nim pogadaj jak chcesz.

Najgorsze że boję się ze nie przyjdzie sad on strasznie się wkrecil. Boi się mi zaufac. Boi się ze będzie źle.

10

Ile Wy macie lat ? huśtawka nastrojów jak na starym dobrym placu zabaw....  odpocznijcie od siebie, dajcie sobie więcej przestrzeni bez codziennych smsów i telefonów z wyrzutami. Trochę spokoju i trzeźwego spojrzenia na całokształt związku. Czasem na facetów działa to jak widzą, że ich ex świetnie sobie bez nich radzą. Puki co pewnie w pamięci ma obraz zapłakanej, błagającej dziewczyny i to działa na niekorzyść ( bo podświadomie odbiera to jako próba wymuszenia na nim decyzji o powrocie).

11

Jak ty do niego codziennie przez 2 miesiące pisałaś to nic dziwnego że macie za wariatkę i ma cię dość.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Trudne rozstanie. Co robic? Starac sie spotkac czy nie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024