Kochane proszę o pomoc. Tak się złożyło, że jadę z chłopakiem na wymarzony wyjazd. Na pewno dojdzie tam do zbliżenia - po raz pierwszy w naszym związku. Problem jest taki, że nie znałam daty (niespodzianka), niestety okres przeszedł, cykl się rozpoczął, a ja nie kupiłam tabletek. Niestety z prezerwatywą bardzo nie lubię się kochać. Jakie są jeszcze skuteczne metody antykoncepcji?
Najbardziej skuteczna jest wstrzemięźliwość.
3 2017-07-11 18:49:43 Ostatnio edytowany przez kinik (2017-07-11 19:16:30)
nie no, ludzie bez przesady,że najlepsza jest wstrzemięźliwość, rozumiem, że to Twoja pierwsza antykoncepcja ? Jeśli tak to najlepiej wybierać taką, która ma mało hormonów, czyli przykładowo pigułki Vines. Brała je moja koleżanka i była z nich bardzo zadowolona, woda się nie zatrzymała, nie odczuła żadnej różnicy
nie no, ludzie bez przesady,że najlepsza jest wstrzemięźliwość, rozumiem, że to Twoja pierwsza antykoncepcja ? Jeśli tak to najlepiej wybierać taką, która ma mało hormonów, czyli przykładowo pigułki Vines. Brała je moja koleżanka i była z nich bardzo zadowolona, woda się nie zatrzymała, nie odczuła żadnej różnicy
Przecież Autorka wyraźnie dała do zrozumienia, że nie chodzi jej o pigułki, bo na to, aby były skuteczne, jest już zbyt późno. No chyba, że po prostu miałaś punkt zaczepienia, aby trochę pospamować?
kinik napisał/a:nie no, ludzie bez przesady,że najlepsza jest wstrzemięźliwość, rozumiem, że to Twoja pierwsza antykoncepcja ? Jeśli tak to najlepiej wybierać taką, która ma mało hormonów, czyli przykładowo pigułki Vines. Brała je moja koleżanka i była z nich bardzo zadowolona, woda się nie zatrzymała, nie odczuła żadnej różnicy
Przecież Autorka wyraźnie dała do zrozumienia, że nie chodzi jej o pigułki, bo na to, aby były skuteczne, jest już zbyt późno. No chyba, że po prostu miałaś punkt zaczepienia, aby trochę pospamować?
Nie nie przyszłam się tutaj zareklamować, jakkolwiek to wygląda. Faktycznie, nie doczytałam ,że na "pigułki jest za późno" . Ale zawsze dziewczyna morze spróbować tej metody, bo metody antykoncepcji o niskiej dawce są świetne
Nie nie przyszłam się tutaj zareklamować, jakkolwiek to wygląda. Faktycznie, nie doczytałam ,że na "pigułki jest za późno" . Ale zawsze dziewczyna morze spróbować tej metody, bo metody antykoncepcji o niskiej dawce są świetne
Nie dość, że spamerka, to jeszcze kłamczucha .