czego on chce? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

Temat: czego on chce?

Sytuacja tu opisana będzie dziwna. Bardzo dziwna.

Pół roku temu poznałam na portalu randkowym jego. Trochę starszego, nazwijmy go Michał.
Michał mieszka kilka godzin drogi ode mnie. Bardzo miło nam się klikało, szybko pojawił się pomysł spotkania, pomysł wypłynął z jego strony, ja się zgodziłam, zaproponowałam mu nocleg. W dzień, kiedy miał przyjechać napisał, że nie może, bo musi gdzieś tam być, wkurzyłam się, ale trudno, stwierdziłam że poczekam. Robił uniki, robił, robił, a jednocześnie pisał, mówił do mnie czule i w ogóle. W pewnym momencie przestał pisać, jakiśtam sporadyczny kontakt był, ale bardzo sporadyczny.

Jakiś czas temu napisał do mnie. Czy pójdę z nim na wesele kuzyna. Trochę śmiesznie mi się zrobiło, ale stwierdziłam, że czemu nie. Poszłam, widziałam się z nim pierwszy raz w życiu, a poznałam połowę jego rodziny big_smile.
Wesele nie było w moim mieście, więc spaliśmy razem w pokoju, sexu nie było, tylko jakieś tulanki, całowanie. Kilkukrotnie powiedział mi, że mu ze mną dobrze, że jestem sliczna itp. Gadaliśmy pół nocy i było... no magicznie.
Powiedział, że przyjedzie do mnie. Miał być przejazdem w moim mieście kilka dni po tym jak się widzieliśmy, mówił, że zajedzie na kawę, czy coś takiego. Potem powiedział, że jedzie z kimstam i nie może. Miał przyjechać w poniedziałek najbliższy, to samo, mówi, że jedzie z kimś, że będzie za tydzień.
Nie zadzwonił, mimo że bardzo bym chciała go usłyszeć, też nie dzwonię, bo nie chcę się narzucać. Piszemy tylko, kiedy ja napiszę.

A na weselu wydawał się naprawdę mną zauroczony, zachowywał się naprawdę na piątkę, dbał o mnie i myślałam, że będzie coś z tego

I mimo, że wiem, że wszystkie mi napiszecie teraz - odpuść go sobie, to mi na nim zależy, jest naprawdę fajnym człowiekiem..
Co ja mogę zrobić, żeby coś z tego było? sad I czego on w ogóle ode mnie chce...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czego on chce?

Ty jesteś ryzykantka big_smile Proponujesz nocleg gościowi, którego nie znasz. Na pierwszym spotkaniu idziesz z nim na wesele, a potem wspólne spanie. Nieźle...
W ten Twój facio to podejrzewam, że gra na wiele frontów. Jak mu wypada gdzieś korzystniejsza randka to Cię zbywa, a bajerant pewnie z niego niezły. Znam takiego jednego. Ma pracę taką, że jeździ po kraju i jak to mówią "w każdym porcie inna" big_smile

3

Widziałam go raz i wiem, że jest fajnym człowiekiem. Urzekła mnie ta historia. big_smile

4

wilczysko napisał/a:

Ty jesteś ryzykantka big_smile Proponujesz nocleg gościowi, którego nie znasz. Na pierwszym spotkaniu idziesz z nim na wesele, a potem wspólne spanie. Nieźle...
W ten Twój facio to podejrzewam, że gra na wiele frontów. Jak mu wypada gdzieś korzystniejsza randka to Cię zbywa, a bajerant pewnie z niego niezły. Znam takiego jednego. Ma pracę taką, że jeździ po kraju i jak to mówią "w każdym porcie inna" big_smile

Na mojej kanapie spało już mnóstwo osób wink korzystam z couch surfingu, dla mnie to, że ktoś zupełnie obcy u mnie śpi nie jest niczym dziwnym i dzięki temu przekonałam się, że trzeba mieć naprawdę dużego niefarta, żeby trafić na świra.
Wiem jak ma na imię, na nazwisko, wiem gdzie mieszka, o jego znajomych sporo rzeczy. I tak, tak, nie wiem że to na pewno prawda. Ale mam jego kilka portali społecznościowych, więc musiałby dużo pracy włożyć w to żeby to sfabrykować.

I też tak myślę, tylko nie gra mi to, że nie chciał uprawiać ze mną sexu. po co takie rzeczy jak nie po sex? hmm

5

balin napisał/a:

Widziałam go raz i wiem, że jest fajnym człowiekiem. Urzekła mnie ta historia. big_smile

I przegadałam z nim 3 miesiące co wieczór smile. Od kiedy trzeba się z kimś widzieć, żeby stwierdzić, czy jest fajnym człowiekiem, czy nie?

6

No cóż..Łajdaki mają to do siebie że mają z pozoru uroczy sposób bycia i osobowość. Dlatego w lajdakach wiele kobiet się zakochuje. Dlaczego łajdak? Bo pogrywa sobie z toba nieczysto. Bo na 99% ma jeszcze inne opcje w postaci kobiet, może kogoś jeszcze na boku. Zaprosił cie na wesele bo zadna z nich nie mogla i dlatego nagle sie odezwal. A jak juz wszystko wrocilo do normy, wesele odhaczone to znowu cie olal. I co innego mozna ci powiedzieć jak nie to zebys olala typa. Chcesz tak czekac na niego i byc ciagle niepewna kiedy wywinie ci kolejny numer z milczeniem? Lubisz tak byc traktowana? Wiec odpowiedz sobie po co ci taka znajomosc. Bo facet jest mily i fajny? To za malo.Dużo...za mało.

7

Trochę liczb: gość wystawił Cię 3 razy, raz tego nie zrobił, bo nie miałby iść z kim na wesele i trochę dupa samemu. wink Jeżeli sama nie widzisz, jaka jesteś naiwna, to na nic się zda nasze gadanie. big_smile

A gadać to największy frajer i fajtłapa potrafi - 3 miesiące, pół roku, nawet dłużej, znałam taki przypadek.

8

ona-s-95 napisał/a:

I też tak myślę, tylko nie gra mi to, że nie chciał uprawiać ze mną sexu. po co takie rzeczy jak nie po sex? hmm

Yyyy... czekaj no, chwila, momento!

Ty chciałaś a on nie chciał?

To się teraz zastanów... po choinkę Ci taki chłop? wink

9

ona-s-95 napisał/a:

.....  I czego on w ogóle ode mnie chce...

Wygląda na to , że On od Ciebie nic nie chce, potrzebna mu była laska na wesele.

Pokazał się rodzinie, kolegom i tyle (może o to chodziło/=?)

A tak w ogóle to odważna jesteś, jechać w siną dal (znajomość z internetu)
do chłopaka, dobrze ze tak trafiłaś.

10

A czemu nie chciał seksu?

11

ona-s-95 napisał/a:
balin napisał/a:

I przegadałam z nim 3 miesiące co wieczór smile. Od kiedy trzeba się z kimś widzieć, żeby stwierdzić, czy jest fajnym człowiekiem, czy nie?

Bo łatwo się siedzi na d...pie przed kompem i udaje kogoś kim się nie jest, a życie toczy się w realu. Sama jesteś zdziwiona, że nawet do seksu nie doszło. smile

12

Za dużo sobie nawyobrażałaś na jego temat... A to tylko chłopak z internetu. Który dziś jest, jutro juz go nie ma...  Mówi czule pod wpływem chwili, ale jak wpływ chwili mija, to już ma Cię gdzieś... Serio, tego byś dla siebie chciała od życia?

13

Albo gej, albo nie jest ani troche zakochany, albo jedzie na kilka frontow w podobny sposob.
Innej opcji nie ma.

14 Ostatnio edytowany przez didlos (2017-07-10 15:54:52)

Moja droga. Uwierz daj soie spokój z tym gościem zanim sie bardziej zaangażujesz
. Wiem co mówię bo przeżywam teraz ogromne katusze próbując oddkochać sie. Też býł super..gadaliśmy nocami..smsy ..telefony. Spotkaliśmy sie ..było super..seksu nie było. Wystawił mnie 3 razy. Umówił się i nieprzyjechał. Raz odwołał spotkanie o 9 rano, a umówieni byliśmy właśnie na 9. Ja za każdym razem mu wybaczałam.Teraz jak ja sie nie odezwę, to on milczy. Gorzej czasami pisze trzy dni podrząd do niego a on nie odpowiada. Ile.razy obiecywał, że się odezwie zadzwoni. Ja głupia czekałam. Pękło wczoraj cos we mnie. Dość każda z nas ma w sobie trochę dumy i honoru. Nie można dopuścić do tego aby mnir czy Ciebie ktoś tak traktował. Tylko ja się zakochałam jak nigdy w życiu i cierpie katusze. Więc proszę nie angażuj sie za szybko.....dobrze Ci radzę z całego serca...

15

ona-s-95 napisał/a:
wilczysko napisał/a:

Na mojej kanapie spało już mnóstwo osób wink korzystam z couch surfingu, dla mnie to, że ktoś zupełnie obcy u mnie śpi nie jest niczym dziwnym i dzięki temu przekonałam się, że trzeba mieć naprawdę dużego niefarta, żeby trafić na świra.
Wiem jak ma na imię, na nazwisko, wiem gdzie mieszka, o jego znajomych sporo rzeczy. I tak, tak, nie wiem że to na pewno prawda. Ale mam jego kilka portali społecznościowych, więc musiałby dużo pracy włożyć w to żeby to sfabrykować.

CouchSurfing to świetna sprawa, bez żadnych podtekstów. Warto przyjmować do siebie ludzi, bo zawsze można z tego skorzystać będąc za granicą. Idealne rozwiązanie na tanie podróżowanie  smile I tak- to niemal w 100% bezpieczne.

16

Może podejdź do tego strategicznie? big_smile poignoruj go jakiś czas, odpisuj bardzo zdawkowo, a potem jak już on napisze, że może przyjedzie to napisz np. "No...może mogę w sobotę" czy coś takiego. Wtedy sie przekonasz czy coś z tego będzie czy lipa totalna.

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024