Napisać czy nie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Napisać czy nie?

Witam, w tym roku skończyłem szkołę, a ostatnio zdążyła się taka sytuacja, że spotkałem koleżankę z klasy w rodzinnym mieście, w której byłem zakochany i nadal to uczucie nie zniknęło (a podejrzewalem, jak jeszcze byłem w szkole, że też się jej podobałem i czasami nawet dało się to zauważyć), ona rzuciła się mi w ramiona i zaczęliśmy rozmowę. Przeprowadziłem się do innego miasta za pracą i dowiedziałem się, że też się do tego miasta przeprowadza oraz dodała, że musimy się spotkać. Problem polega na tym, że nigdy nie pisałem  do dziewczyn, i nie wiem, jak zacząć oraz boję się że tego nie utrzymam. Macie na to jakieś rady,  jak zagadać pierwsza wiadomością. Myślę że jak napisze "co słychać" lub coś w tym stylu, to odpisze dobrze i na tym się skończy

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Napisać czy nie?

Zapytaj czy chce się spotkać. Jak nie chce się spotykać, to nie pisz do niej.

3

Zacznij normalnie  rozmowę od  teksty hej co słychać, itp zapytaj jak sobie radzi w innym miejscie, a potem czy propozycja spotkania jest nadal aktualna. Nic w tym trudnego wystarczy trochę głową ruszyć smile

4

Ale chodzi o to, że ona przeprowadza się za ok. 2 tyg. dopiero

5

Lipa225 napisał/a:

Ale chodzi o to, że ona przeprowadza się za ok. 2 tyg. dopiero

No to jej zaoferuj pomoc w przeprowadzce. Zatroszcz się o nią. Pomóż zadomowić w nowym mieście itd.

6

Lipa225 napisał/a:

Witam, w tym roku skończyłem szkołę, a ostatnio zdążyła się taka sytuacja, że spotkałem koleżankę z klasy w rodzinnym mieście, w której byłem zakochany i nadal to uczucie nie zniknęło (a podejrzewalem, jak jeszcze byłem w szkole, że też się jej podobałem i czasami nawet dało się to zauważyć), ona rzuciła się mi w ramiona i zaczęliśmy rozmowę. Przeprowadziłem się do innego miasta za pracą i dowiedziałem się, że też się do tego miasta przeprowadza oraz dodała, że musimy się spotkać. Problem polega na tym, że nigdy nie pisałem  do dziewczyn, i nie wiem, jak zacząć oraz boję się że tego nie utrzymam. Macie na to jakieś rady,  jak zagadać pierwsza wiadomością. Myślę że jak napisze "co słychać" lub coś w tym stylu, to odpisze dobrze i na tym się skończy

"No co tam słychać, kiedy się przeprowadzasz w końcu, super byłoby się w końcu zobaczyć"

Przecież się znacie więc co za problem? Pisz tak jakbyś w realu z nią gadał.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024