Problem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Problem

Witajcie miem ze to nie jest moje miejsce Ale wiem że inne kobiety doradza mi lepiej co zrobić ☺
Jestem już z dziewczyną 2.5 roku tak jak zawsze byly dobre i złe  chwilę. od 8 miesięcy jestem za granicą pracuje na budowie zjerzdzam co 2-3  miesiące. Nie powiem kiedy byle te złe chwilę była przy mnie. Ale tu nie chodzi o to  ja mam prawie 22 lata a ona 20 i jest dziewicą próbowaliśmy już to zrobić Ale  jak już miałem to włożyć zaczęła płakać i mówiła że boli teraz była u lekarza i ma mieć zabieg na usunięcie błony dziewiczej a ja jadę na urlop za miesiąc i mam pytanie jak to zrobić żeby to był jej najlepszy sex .. może dość głupie pytanie Ale nie chce jej skrzywdzić Ale ale chce żeby czuła się jak w niebie jedziemy nad morze mamy pensjonat zarezerwowany i wszystko możecie mi doradzić żeby ten sex byl czym wyjątkowym i zarówno zbliżył nas do Siebie jeszcze bardziej Kocham ja bardzo mocno .

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problem

A jaki seks uprawiacie? Minetka? Pieszczoty? Czy od razu chciałeś wejść?

3

Odp: Problem

Wyluzuj, to tak na początek. Pomyśl o jakimś dobrym żelu nawilżającym (na pewno znajdziesz coś na abcerotyki com pl (bez spacji), bardzo dobry sklep), albo masażerze lub chociaż olejku do masażu. Nie spiesz się, daj Wam obojgu czas. To nie jest tak, że ludzie dobierają się w parę i z miejsca w seksie jest idealnie – najczęściej nie jest. Jak już się na siebie otworzycie, popróbujecie, trochę się zgracie, na pewno będzie super. smile

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024