sex z mężem a potem masturbacja - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » sex z mężem a potem masturbacja

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: sex z mężem a potem masturbacja

Witam ! Od jakiegoś czasu zauważyłam że masturbacja sprawia mi przyjemność,dużą rozkosz i po seksie z mężem brakuje mi jeszcze większego podniecenia i gdy tylko jest okazja bycia samej w domu to się masturbuje czy pod prysznicem czy w łóżku..Czy to normalne?dodam że jestem z wieloletnim stażem małżeńskim i sex z mężem jest udany,może czasami brak mojemu mężowi fantazji ale zawsze dochodzę do szczytowania,jest mi dobrze,czasami chciałabym więcej i może przez to szukam większej podniety w masturbacji..Co Wy o tym sądzicie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: sex z mężem a potem masturbacja

Nasilone potrzeby? Potrzeba odmiany?

Dopóki nie odbija się to nijak na seksie z mężem nie ma potrzeby zawracać sobie głowy

3

Raczej jest to w normie... może potrzebujesz dwóch panów? Trzech? A przy mężu nie możesz się dotykać?

4

Wprowadź masturbację do sypialni, rób to przy mężu, oboje czerpcie z tego przyjemność.

5

..nie wiem jak mąż by na to zareagował..wstydzę się  masturbacji przy nim..Może potrzebuje odmiany w seksie ,inne miejsce niż sypialnia..

6

ola.kop156 napisał/a:

..nie wiem jak mąż by na to zareagował..wstydzę się  masturbacji przy nim..Może potrzebuje odmiany w seksie ,inne miejsce niż sypialnia..

Dlaczego po prostu nie porozmawiacie o tym?

7

ola.kop156 napisał/a:

I to jest realny problem -- nie możesz się sama przy nim dotykać. Ten problem możesz rozwiązać tak, że małymi kroczkami do tego go przyzwyczaisz. Prawdopodobnie dla żony masturbacja przy czynnym udziale męża jest cudownym przeżyciem i tego Ci życzę -- abyś mogła to zrobić z mężem, a nie sama.

Najpierw w seksie dotykaj sobie piersi, potem masuj górkę łonową, jak się przwyczai to jak on Cię pieści to sama sobie łechtaczkę dotykaj -- trzeba męża oswoić.

8

Szczerze to jak zdarzały mi się jazdy na rączce to raczej wolałem być sam ale oswojenie się z tym i robienie tego potem przy partnerce/żonie hmmm.... może warto przemyśleć wink

Mialam to samo az do pewnego czasu . Moj partner zorjetowal sie ze sie masturbuje. Zaczo mi gadac ze nie jest dla mnie meski i wg ze nie jest dobry w lozu ja sama nie wiedzialam co mu powiedziec . To powiedzialam w prost ze mam wieksze potrzeby . Dlatego wprowadzilismy dla urozmaicenia rozne rzeczy zmiany pozycji . Polecam tez nakladke wibrojaca.

10

Nie chodzi o masturbację przy mężu... ale ZZZZZ mężem. Razem.

11

A czy ta nakładka wibrujaca jest tylko jednorazowego użytku?ciekawy pomysł na urozmaicenie seksu z mężem.I racja nie chodzi o masturbacje przy mężu lecz Z mężem

12

ola.kop156 napisał/a:

Witam ! Od jakiegoś czasu zauważyłam że masturbacja sprawia mi przyjemność,dużą rozkosz i po seksie z mężem brakuje mi jeszcze większego podniecenia i gdy tylko jest okazja bycia samej w domu to się masturbuje czy pod prysznicem czy w łóżku..Czy to normalne?dodam że jestem z wieloletnim stażem małżeńskim i sex z mężem jest udany,może czasami brak mojemu mężowi fantazji ale zawsze dochodzę do szczytowania,jest mi dobrze,czasami chciałabym więcej i może przez to szukam większej podniety w masturbacji..Co Wy o tym sądzicie?

Moim zdaniem masturbacja to super sprawa jako bardzo dobre uzupełnienie seksu. Tylko właśnie jako uzupełnienie, czyli przy mężu, w trakcie seksu itp. A nie jak jesteś sama- podziel się tym z mężem:)

13

ola.kop156 napisał/a:

A czy ta nakładka wibrujaca jest tylko jednorazowego użytku?ciekawy pomysł na urozmaicenie seksu z mężem.I racja nie chodzi o masturbacje przy mężu lecz Z mężem

Nakładka to jednorazówka. Szału ni ma tongue

Kup mały wibrator. Zacznij się nim bawić i niech mąż dołączy smile Minetka/palcówka/pieszczoty niech Cię rozpali tak by świat się ugiął a wtedy Cię przeleciał wink

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » sex z mężem a potem masturbacja

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024