Gdy kobiety patrzą. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Gdy kobiety patrzą.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1 Ostatnio edytowany przez XXXMatiXXX (2017-06-14 20:51:18)

Temat: Gdy kobiety patrzą.

Gdy nieznane mi kobiety w miejscu pracy patrzą na mnie - co to oznacza? Gdy zwracam w ich kierunku wzrok to juz wtedy czesto patrza na mnie i czesto wtedy nie odwracaja wzroku w innym kierunku. Boje sie bo z nich wszystkich sa te na ktorych mi zalezy a ich nie znam i moze poprostu mnie lubia i chca mnie poznac dla milej rozmowy (wiele z tych dziewczat/kobiet za pewne kogos ma). Czasem topie sie w srodku bo robia to w sposob chyba najwspanialszy z mozliwych. Jednak bardziej obawiam sie ze uwazaja mnie za oszoloma niz za kogos komu chca sie oddac. Jak Wy sadzicie dziewczyny - nobilitujecie wzrokiem tylko interesujacych mezczyzn czy wszyskich 'innych' niz norma? To praca pamietajcie - trudno by bylo mimo wszystko narobic sobie problemow ...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Gdy kobiety patrzą.

Równie dobrze może to znaczyć "No i co się tak gapisz. Mam już kogoś.". Przynajmniej u mnie tak było.

3

Kobieta która patrz się na faceta, gdy ten tego nie widzi a następnie patrz się nadal na niego, i nie ucieka wzrokiem gdy on dostrzegł jej spojrzenie, jest po prostu nim zainteresowana.

Skoro ich tyle jest to na co czekasz? Zamiast się ich bać, zacznij z nimi rozmawiać!

4

serio?
bo mi sie czasem.zdarza zapatrzec w dal i wszystko mi jedno czy po drodze jest jakiś mezczyzna. a jak sie zamysle, to nawet nie odbieram,ze na mnie patrzy.

5 Ostatnio edytowany przez netmisiek (2017-06-14 21:50:49)

_v_ napisał/a:

serio?
bo mi sie czasem.zdarza zapatrzec w dal i wszystko mi jedno czy po drodze jest jakiś mezczyzna. a jak sie zamysle, to nawet nie odbieram,ze na mnie patrzy.

No patrz, to autor musi w jakimś pięknym, widokowym miejscu pracować, że tyle kobiet (o których on napisał) przychodzi i ot tak, po prostu, zamyślone patrzą się przez niego w siną dal... Zupełnie jak Ty.
Taaaa.......

6

Jak nic mają na Ciebie ochotę. Zaproponuj im szcześciokąt czy ileichtamjestkąt i działaj.

7

XXXMatiXXX napisał/a:

Gdy nieznane mi kobiety w miejscu pracy patrzą na mnie - co to oznacza?

Może uświniłeś się jakimś żarciem?

Na mnie zawsze wszyscy patrzą jak jem zapiekankę na mieście... no nie ma opcji, by się nie ufyfrać jak dziecko tongue

8

XXXMatiXXX napisał/a:

Gdy nieznane mi kobiety w miejscu pracy patrzą na mnie - co to oznacza?

Nieznane kobiety? To może oznaczać, że pomyliłeś dział, piętro albo budynek wink

XXXMatiXXX napisał/a:

Czasem topie sie w srodku bo robia to w sposob chyba najwspanialszy z mozliwych. .

Obstawiam, że kobitki ćwiczą swoje zdolności psychokinetyczne na Tobie tongue

XXXMatiXXX napisał/a:

Jednak bardziej obawiam sie ze uwazaja mnie za oszoloma

Być może sam sobie wyjaśniłeś czemu się tak patrzą na Ciebie tongue

9

To chyba nie ten dział

10

Ty już tu byłeś, w dodatku chyba z pięć razy i zawsze masz takie same, "poważne" problemy big_smile. Jak nie gapią sie na Ciebie w autobusie, to w tramwaju albo na ulicy. Naprawdę nie masz innych problemów?

XXXMatiXXX napisał/a:

Jednak bardziej obawiam sie ze uwazaja mnie za oszoloma niz za kogos komu chca sie oddac.

Tak, tak, oczywiście, idź tym tokiem, że spojrzenie oznacza chęć oddania się obiektowi obserwacji, a gwarantuję Ci, że daleko nie zajdziesz. No cóż... cool

Dlaczego uważasz że skoro patrzy to chce ci się oddać od razu ? Może patrzeć bo owszem możesz się jakiejś kobiecie podobać ale równie dobrze może się zwyczajnie zapatrzeć. A po za tym nawet jeśli byś się podobał to czy serio uważasz że ma tylko oddawanie się w głowie. Może właśnie się zastanawia czy jesteś interesujący nie tylko na zewnątrz....nie możesz zagadać zwyczajnie?

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Gdy kobiety patrzą.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024