Hej, może zacznę od tego, że przez ostatnie trzy miesiące brałam udział w badaniach prowadzonych na SGGW dotyczących otyłości i nadciśnienia. Efekt super - wyjściowo 170/75; końcowo 170/66 (wzrost/waga)
Plan dietetyczny uwzględniał produkt o nazwie Warzyw Kubek. Czyli info ze strony producenta "komponowane przez nas koktajle cechują trzy niezwykle ważne właściwości - odżywiają, odchudzają i oczyszczają organizm z toksyn. Kompleksowe działanie zawdzięczają przede wszystkim 100% naturalnym składnikom pochodzącym z certyfikowanych upraw. Nie znajdziesz tu chemii, wspomagaczy smaku, antyzbrylaczy czy innych szkodliwych substancji. Gwarantujemy, że używane przez nas warzywa nie są genetycznie modyfikowane. Zadaniem koktajli jest wspomaganie organizmu, a nie przyczynianie się do jego destrukcji. Nie istnieje na świecie uniwersalna dieta zawierająca wszystkie potrzebne do funkcjonowania organizmu witaminy i wartości odżywcze. Wybór naszych koktajli jest różnorodny, tak samo jak różnorodne są ich właściwości prozdrowotne."
Moja opinia: efekt spadku wagi jak dla mnie super; samopoczucie na + , smak w zależności od rodzaju lepszy lub gorszy; czas przygotowania bardzo szybki i nakład pracy znikomy.
Mam nadziej, że to komuś pomoże.