1 Ostatnio edytowany przez Niktosia (2017-06-14 12:05:16)

Temat: Warzyw Kubek - diety dostosowane do potrzeb organizmu

Hej, może zacznę od tego, że przez ostatnie trzy miesiące brałam udział w badaniach prowadzonych na SGGW dotyczących otyłości i nadciśnienia. Efekt super - wyjściowo  170/75; końcowo 170/66 (wzrost/waga)

Plan dietetyczny uwzględniał produkt o nazwie Warzyw Kubek. Czyli info ze strony producenta "komponowane przez nas koktajle cechują trzy niezwykle ważne właściwości - odżywiają, odchudzają i oczyszczają organizm z toksyn. Kompleksowe działanie zawdzięczają przede wszystkim 100% naturalnym składnikom pochodzącym z certyfikowanych upraw. Nie znajdziesz tu chemii, wspomagaczy smaku, antyzbrylaczy czy innych szkodliwych substancji. Gwarantujemy, że używane przez nas warzywa nie są genetycznie modyfikowane. Zadaniem koktajli jest wspomaganie organizmu, a nie przyczynianie się do jego destrukcji. Nie istnieje na świecie uniwersalna dieta zawierająca wszystkie potrzebne do funkcjonowania organizmu witaminy i wartości odżywcze. Wybór naszych koktajli jest różnorodny, tak samo jak różnorodne są ich właściwości prozdrowotne."

Moja opinia: efekt spadku wagi jak dla mnie super; samopoczucie na + , smak w zależności od rodzaju lepszy lub gorszy; czas przygotowania bardzo szybki i nakład pracy znikomy.

Mam nadziej, że to komuś pomoże.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Warzyw Kubek - diety dostosowane do potrzeb organizmu

Gratulacje, ładny spadek wagi.
Jadłaś tylko te koktajle przez cały czas?

3

Odp: Warzyw Kubek - diety dostosowane do potrzeb organizmu

Nie, nie tylko te koktajle. Dieta była zbilansowana układana przez dietetyków - ale ten produkt otrzymywaliśmy podczas każdego spotkania i trzeba było pić 3 dziennie.

Mam nadzieję, że uda mi się utrzymać efekt, a efektu jojo nie będzie. Teraz dodatkowo zaczęłam więcej przykładac się do aktywności fizycznej. Nie ukrywam, że jest mi lżej. Może nie biegam, ale truchtam w miarę możliwości. Koktajle włączyłam do standardowej diety.
Myślę, że konsekwentne działania pomoga utrzymać mi rezultat.
A coś z czego niesamowicie się cieszę? Że wreszcie moge podejmować kroki w kierunku "kształtowania" sylwetki, a nie utraty kilogramów!

Pozdrawiam ciepło