Jaj to rozumiec??? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Jaj to rozumiec???

Jak pisalam w poprzednim watku
Od miesiecy od zeszlego roku wdalam sie w znajomosc  ze znajomym ze starej pracy Znamy sie z widzenia  dopiero teraz zaczelismy  rozmawiac FB whatsap 
Ja tak z braku laku  zapelnienie dziury po bylym na ktorego ciagle czekam i mam nadzieje
Ale poczatiwac ,potextowac gdzies wyjsc  mozna
On mi caly czas daje znac o swoich zamiarach  ze chce ze mna byc zenie chce byc friend chce zwiazku   
8miesiecy przeszlo rozmow i spotkan Oczywiscie nie obylo sie bez prob dotyku z jego strony  Czulam jego oczy na sobie i jego silne zainteresowanie ale trzymalam dystans
3 spotkania czeste rozmowy na whatsapie  Dluuugie miesiace az wkoncu  Skasowal mnie na Fb zablokowal wszedzie i po kilku dniach ciszy napisal ze ma  dziewczyne i bylo by nie fer wobec niej i mnie gdybysmy konynuowali flirt jak dotychczas

Mimo ze go znam sprzed lat nie rzucalam sie mu w ramiona  Nie wiem.......szlag go trafil  ,za trudna jestem  Znalazl sobie  cos na zab Nie bedzie sie wysilal pomyslal bo nic nie wymysli
Ma cos w sobie oo taak  Chcialam go troche potrzymac i potzymalam ponad pol roku  ...
Przegielam strune ?
Chce mu napisac  ze lubie doceniam jego starania ale moze inaczej  sie wyrazam Nie gram z nim nie ignoruje go 
Sama sie wkrecilam i mam na niego chetke

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jaj to rozumiec???

Baśka, nie pitol głupot.

Był fajny chłopak na wyciągnięcie ręki, bawiłaś się nim, przegięłaś, straciłaś to czego nie doceniłaś, odszedł do takiej która go doceniła, stał się owocem zakazanym, niedostępnym i stąd Twoje zainteresowanie.

Jak by miało coś z tego być to już by dawno było. Teraz sobie tylko wkręcasz. Że coś do niego czujesz. Zawsze chcemy tego, czego nie możemy mieć, pamiętaj.

3

Odp: Jaj to rozumiec???

barbarka18, zapoznaj się proszę z regulaminem forum i nie dubluj wątków.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024