Zaburzenia zachowania , wachania nastroju - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Zaburzenia zachowania , wachania nastroju

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Zaburzenia zachowania , wachania nastroju

Mam 22 lata jestem samotny , ale nie to jest moim największym problemem mam poważne wachania nastroju raz jest dobrze raz źle , łatwo się denerwuje tym ze jestem nie zdarny potrafię wykipieić czy trzęsie mi się głową nie panuje nad słowami ,  rzeczami , miałem nawet depresję ale miałem cel dokończyć szkole  ,i mi przeszła do dziś mam problemy z myślami denerwują mnie , wkurza mnie mój wygląd , życie , po prostu to wszystko przeszkadza mi w życiu idę spać tam musze odstawić leki żeby zasnąć a po nich wstawiłem spokojny były czasy gdy wstawalem juz wkurzony ale chyba że wszystkim musze radzić sobie sam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zaburzenia zachowania , wachania nastroju

w czymś można Ci pomóc??

3

Albo idź na terapię do psychologa albo zapisz się na siłownię i wyżyj swoje frustracje. A najlepiej jedno i drugie.

4

Zdecydowanie udaj się do psychologa! Pomoc specjalisty może naprawdę dużo zmienić. Jak nie masz w okolicy nikogo sprawdzonego albo po prostu nie chcesz iść do gabinetu, to teraz spokojnie można skorzystać z psychologa online. Moja siostra prowadziła terapię u Mateusza Dobosza z e-poradnia com. To niesamowite jak dziewczyna się zmieniła, gdy uzyskała właściwą pomoc. Bliscy mogą wspierać jak najbardziej, ale czasami to nie wystarcza niestety.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Zaburzenia zachowania , wachania nastroju

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024