czy baseny na sezon zdrożeją? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » czy baseny na sezon zdrożeją?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

1 Ostatnio edytowany przez Ewelinaewka (2017-05-08 17:22:19)

Temat: czy baseny na sezon zdrożeją?

Witam. Mam do was taką prośbę. W Środę wyjeżdzam za granice i chciałam zakupić na allegro jakiś basen stelażowy. Będę z powrotem na początku lipca. Orientujecie się czy ceny takich basenów moga pójść w górę czy możliwe, że zostaną takie same ?
Rozchodzi się o to, że basen bestway 3,05x76 kosztowal w tesco podczas sezony w tamtym roku 499 zl  gdzie bylo taniej niz na allegro a teraz na allegro taki basen kosztuje 299 zl czyli 200 zl taniej.

Niby dziwny temat ale mogłabym ewentualnie wyjechać w czwartek albo piątek aby przesyłke odebrać jesli zaoszczedze te 200 zl. Tylko nie wiem jakie sa prawa marketingu w tych sprawach i czy te baseny pojda w gore?
Lepiej zamawiac teraz czy bez różnicy ?

Pozdrawiam Ewelina

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » czy baseny na sezon zdrożeją?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024