Kolor włosów - Rose Gold - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Kolor włosów - Rose Gold

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1

Temat: Kolor włosów - Rose Gold

Hej dziewczyny,

Mój kolor włosów to taki średni klasyczny brąz i planuję przefarbować sobie włosy z efektem naturalnych odrostów na kolor takie miedziano różowy tzw. rose gold.
Czy któraś z was może już miała taki kolor na sobie? Czy potrzebne do tego jest silne rozjaśnianie włosów (aż do żółtego)?
Zastanawiam się też ile po wizycie u fryzjera taki kolor może się utrzymać zanim wyblaknie i czy po wyblaknięciu zostanie takie rozjaśnione ombre czy raczej taki mysi jasny nieokreślony kolor?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kolor włosów - Rose Gold

Bardzo podoba mi się taki efekt na włosach, ale sama chyba bym się nie odważyła. Daj znać jak wyszło!

3

ja moge sie wypowiedziec tylko w kwestii blakniecia

wszelkie czerwienie i rudosci blakna bardzo szybko - najszybciej ze wszystkich kolorow.

4

Żeby Ci wyszedł Rose Gold, to nie obejdzie się bez rozjasniacza. Idź do dobrej fryzjerki, inaczej skończysz z sianem zamiast włosów.

5

Najlepiej skorzystać z rozjaśniacza i farby tej samej marki. Ja zawsze używam Loreala i tym nowym Colorista sobie zeszłam z ciemnego do jasnego i zafarbowałam na Peach Blond smile efekt super

6

Bardzo mi się podoba ten kolorek,  ale u mnie by raczej nie wyszedł tak łatwo, bo  mam  za ciemne...

7

Godzia napisał/a:

Najlepiej skorzystać z rozjaśniacza i farby tej samej marki. Ja zawsze używam Loreala i tym nowym Colorista sobie zeszłam z ciemnego do jasnego i zafarbowałam na Peach Blond smile efekt super

polecasz coloriste? bo już tak chwile za mną chodzi żeby wypróbować big_smile

8 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2017-07-10 22:59:12)

mau5.1995 napisał/a:

polecasz coloriste? bo już tak chwile za mną chodzi żeby wypróbować big_smile

Taaa... a teraz Godzia wejdzie i będzie Cię przekonywać, że specyfik jest super i wow, a Ty z tą samą naiwnością, którą widać w powyższym poście będziesz jej dziękować za opinię. Jak już chcecie spamować, to przynajmniej wysilcie się i róbcie to jakoś lotniej, co? big_smile

Dziewczyny a słyszałyście jakieś opinie nt. Colorfulfair, też właśnie z L'oreal? Widziałam w salonach expert taką usługę i mają fajne kolorki na lato, próbowałyście może?

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Kolor włosów - Rose Gold

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024