zerwałam z chłopakiem, do którego nadal coś czuję... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » zerwałam z chłopakiem, do którego nadal coś czuję...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: zerwałam z chłopakiem, do którego nadal coś czuję...

Hej smile
Piszę tu, ponieważ nie wiem co robić i potrzebuję porady...
Przez ponad dwa tygodnie byłam z chłopakiem... było cudownie, traktował mnie jak księżniczkę, zawsze był, kiedy go potrzebowałam, za każdym razem, jak było źle mnie przytulał i mówił, że wszystko będzie okey... po dwóch tygodniach nasza relacja zaczęła się psuć. Coraz rzadziej się spotykaliśmy, mniej pisaliśmy, a jak już to zazwyczaj mnie spławiał.
Wyjechałam z przyjaciółmi do Włoch na tydzień. Napisał mi, że jak wrócę to będziemy musieli poważnie porozmawiać o "nas". Był to dla mnie jasny znak, że chce ze mną zerwać, więc postanowiłam to zrobić pierwsza (tak, wiem... strasznie głupie). na dodatek zerwałam z nim przez internet... zachowałam się, jak małe dziecko.
ostatnio postanowiłam do niego sms-a z wytłumaczeniem i przeprosinami...wyjaśnił mi, że w cale nie zamierzał ze mną zrywać, bo na serio mnie kochał, a teraz cały czas o mnie myśli, ale nie wie, czy to nadal miłość.
Potrzebuj waszej pomocy, dobrej rady.. Bo ja nie chcę o nim zapomnieć. Najchętniej to bym do niego wróciła, ale boję się powiedzieć mu to w prost.
Tak, wiem,wiem... w porównaniu do was pewnie jestem małym dzieckiem, ale miło by było, gdyby ktoś był na tyle łaskawy, żeby mi podpowiedzieć, bo na serio mi na nim zależy i popełniłam straszny błąd.

z góry dziękuję <3

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zerwałam z chłopakiem, do którego nadal coś czuję...

Nic innego ci nie możemy doradzić jak rozmowa

3

Tyle, że on tak średnio chce ze mną teraz rozmawiać..

4

merry123 napisał/a:

Hej smile
Piszę tu, ponieważ nie wiem co robić i potrzebuję porady...
Przez ponad dwa tygodnie byłam z chłopakiem... było cudownie, traktował mnie jak księżniczkę, zawsze był, kiedy go potrzebowałam, za każdym razem, jak było źle mnie przytulał i mówił, że wszystko będzie okey... po dwóch tygodniach nasza relacja zaczęła się psuć. Coraz rzadziej się spotykaliśmy, mniej pisaliśmy, a jak już to zazwyczaj mnie spławiał.
Wyjechałam z przyjaciółmi do Włoch na tydzień. Napisał mi, że jak wrócę to będziemy musieli poważnie porozmawiać o "nas". Był to dla mnie jasny znak, że chce ze mną zerwać, więc postanowiłam to zrobić pierwsza (tak, wiem... strasznie głupie). na dodatek zerwałam z nim przez internet... zachowałam się, jak małe dziecko.
ostatnio postanowiłam do niego sms-a z wytłumaczeniem i przeprosinami...wyjaśnił mi, że w cale nie zamierzał ze mną zrywać, bo na serio mnie kochał, a teraz cały czas o mnie myśli, ale nie wie, czy to nadal miłość.
Potrzebuj waszej pomocy, dobrej rady.. Bo ja nie chcę o nim zapomnieć. Najchętniej to bym do niego wróciła, ale boję się powiedzieć mu to w prost.
Tak, wiem,wiem... w porównaniu do was pewnie jestem małym dzieckiem, ale miło by było, gdyby ktoś był na tyle łaskawy, żeby mi podpowiedzieć, bo na serio mi na nim zależy i popełniłam straszny błąd.

z góry dziękuję <3

Twierdzi, że kochał - czas przeszły, a teraz nie wie, czy to nadal miłość? Moim zdaniem dobrze wyczułaś, a zerwanie jest mu na rękę.

5

Ponad dwa tygodnie bylo cudownie... fiu fiu...

6 Ostatnio edytowany przez MałyKsiążę (2017-04-21 22:25:24)

Ta miłość, tak szybko mija. W XXIV wieku chemiczne związki będą wietrzeć po 5min, pewnie to będzie i tak długi związek.

7

Dwa tygodnie powiadasz... to i tak dluzej niz reklamy na polsacie tongue

8

To po dwóch tygodniach już jakaś wielka miłość, jak rozumiem.

Co zrobić? Porozmawiać i tyle, przyznać się do błędu.

9

juz to pisalam w jakims innym watku... ludzie, jak mozna kogo kochac po 2 TYGODNIACH(!!!) przeciez to dopiero początek poczatkow, jakas fascynacja,ciekawosc,motyle w brzuchu itp. Boze...

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » zerwałam z chłopakiem, do którego nadal coś czuję...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024