tabletki do zmywarki.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » tabletki do zmywarki..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 20 ]

Temat: tabletki do zmywarki..

jakie uzywacie,jakie sa dobre a jakie najlepsze?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: tabletki do zmywarki..

My używamy Fairy. Przerabialiśmy inne, ale bywało, że nie rozpuszczały się całkiem, albo na szkle pozostawał nalot. Z Fairy jesteśmy najbardziej zadowoleni.

3

A ja używam tych z Biedronki.Przynajmniej tanie i są niezłe.

4 Ostatnio edytowany przez adiafora (2017-04-19 14:17:39)

Kupuje w lidlu W5 i nie narzekam. W ogóle cala chemia W5 trzyma poziom.  Czego nie kupie - jestem zadowolona z efektów. Hitem jest preparat do usuwania tłuszczu.
Natomiast radze wystrzegac się szajsu  z allegro, który wciskaja w ramach promocji przy innych zakupach.  Mój maz dal sobie wcisnąć proszek do prania i właśnie tabletki do zmywarki. Jedno i drugie wyrzuciłam bo pranie było pełne białych mikroskopijnych farfocli i zaciekow nawet po dwukrotnym plukaniu a naczynia ordynarnie niedomyte.

5

Ja również kupuję tabletki do zmywarki te z Lidla. I też sobie je chwalę smile

6

Ludwik smile

7

SUN 200 tabletek, niemieckie, suuper zero smug smile

8

ku mojemu zdziwieniu najtańsze tabletki z Lidla okazały się super skuteczne (które raz musiałam kupić, bo nie miałam możliwości pójścia do innego sklepu) - dokładnie tak samo, jak Fairy czy te najabrdziej wypaśne Finisha, których używałam wcześniej
teraz mam też z Lidla tylko jakieś droższe (w których widać warstwy), bo tych najtańszych nie było i też są dobre
ale tak jak mówię, jestem w szoku, ale te najtańsze super się u mnie sprawdzają - nie widać w nich żadnych warstw ani niczego, jak zobaczyłam, jak wyglądają to się śmiałam a teraz regularnie je kupuję
nie mogę niestety polecić tabletek Ludwika...często się nie rozpuszczały a naczynia były niedomyte lub nawet tłuste

do zmywarki zawsze wrzucam wszystko - kubki, szklanki, talerze nawet garnki i patelnie, czasami nawet nie opłukując ich, dlatego mam wysoko postawioną poprzeczkę dla tabletek smile a i zmywarka nie ma ze mną łatwo, bo nie nawidzę zmywać naczyń

9

widziałam gdzieś w internecie info że w media expert w promocji dają teraz zapas Finish Quantum na rok przy zakupie zmywarki więc jak ktoś potrzebuje kupic to moze zalapac sie na korzystna oferte wink

10 Ostatnio edytowany przez adiafora (2017-11-23 13:23:40)

to jeszcze oprocz wczesniej polecanych lidlowskich, pochwale te z Rossmanna. Raz musiałam  kupić na szybko bo mi wyszły a tu zapakowana zmywarka, wiec pognalam gdzie najblizej. Nie ustepuja tym lidlowskim.
A tak btw... nie wyobrazam juz sobie życia bez zmywarki. Dla mnie ona i pralka to bezapelacyjnie najlepsze wynalazki w kategorii AGD. Macie swoje hity?

11

Hity jak hity, bo ja dopiero dorobiłam się zmywarki i głównie to testuję różne, ale ostatnio zadowolona jestem z takich niedrogich sunlight. Są różne, ale ja wzięłam expert z uwagi na moc i faktycznie dobrze sobie radzi z zabrudzeniami i tłuszczem. No i dokładnie się rozpuszczają, a z tym to różnie bywa.

12

Sunlight tylko, że cytrynowe brałam ostatnio w Auchan, bo duże opakowanie było na promocji. Plus dla nich, że są all in one, więc nie trzeba dokupywać nabłyszczacza ani soli.

13

Różnych używałam i nie widzę różnicy między nimi smile najczęściej z lidla kupuję

14

Testowałam mnóstwo różnych tabletek. Takich z dyskontów nie polecam. Zostawiały mi biały osad na naczyniach, nie wypłukiwały się do końca tak jak trzeba. Teraz używam już wyłącznie produktów marki sunlight. Korzystam z ich tabletek oraz środka do czyszczenia zmywarek. Genialne połączenie, więc - już nie eksperymentuję wink

15

ladyyy napisał/a:

Różnych używałam i nie widzę różnicy między nimi smile najczęściej z lidla kupuję

Nie widzisz różnicy czyli wszystkie tabletki są dla Ciebie tak samo skuteczne?

16

No ale w lidlu też są różne i w różnych cenach. Sama przerobiłam trochę tego i całkiem niezłe są te sunlight, bo dają radę na krótkich programach, a ja nie lubię czekać. big_smile

17 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-10-01 22:37:46)

Ja zamówiłam sobie te classic w Tesco teraz NIEREGULAMINOWY LINK bo są na promocji. Szkoda, że tak dostawa u nich poszła w górę, ale no coż przy okazji inne zakupy też zrobiłam smile

18

Nie wiem do jakich linkowałaś, ale ja mam akurat takie i fajnie się sprawdzają. smile Ja akurat zawsze zakupy z tesco biorę, bo mi od razu wnoszą napoje na 3. piętro, więc przy okazji też całą chemię.

http://i65.tinypic.com/2rw7y2h.jpg

19

Nie wiedziałam, że nie można linku do sklepu. Też pokazywałam Sunlight tylko takie nie all in one, cytrynowe. Giga pack są świetne i cenowo i ilościowo. Ale chyba zacznę jeździć osobiście, bo cena dostawy z tesco poszła w górę. Kiedys dostawa 9zł a teraz 21zł.

20

No to faktycznie drożej, bo u mnie 11-13 zł, więc jak robię większe zakupy to się opłaca. Promocja jest zdaje się do końca miesiąca, więc na spokojnie zdążysz, a 62 sztuki w paczce za 26 zł to dobra cena. smile

Posty [ 20 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » tabletki do zmywarki..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024