chciałabym zmienić się w blond tylko, że boję się o kondycję włosów, podobno farbowanie z olaplexem to magia dla rozjaśniania, niechaj się wypowie, kto to robi/robił
Produkt świetny ale bardzo drogi.
Jak Cię stać, to działaj.
a może coś więcej napiszesz? rozjaśniałaś w ten sposób? jakie włosy są w dotyku ? coś się zmienia?
pytam bo nie chcę mieć ani suchych potem ani jakichś obciążonych i przygładzonych...
a może coś więcej napiszesz? rozjaśniałaś w ten sposób? jakie włosy są w dotyku ? coś się zmienia?
pytam bo nie chcę mieć ani suchych potem ani jakichś obciążonych i przygładzonych...
Nie rozjaśniałam osobiście, ale mąż kuzynki jest fryzjerem i używa właśnie olaplexu i widziałam włosy po takim zabiegu. Gładkie i błyszczące.
oki, dzięki
Dziewczyny, ja miałam robiony silaplex i w sumie żadnych efektów. Myślicie, że to wina produktu? Olaplex zadziała lepiej? Bo nie wiem, czy próbować jeszcze oryginalnego produktu, czy dać spokój
Rozjaśniałam włosy z odżywką Olaplex i uważam, że warto. Schodziłam z czarnych (osiągnęłam blond, ale z salonu wyszłam ruda), więc to była radykalna zmiana, a mimo to po zabiegu były w całkiem niezłej kondycji. Dodam, że Oplaplex miałam nakładany zaraz po rozjaśnieniu, a potem dodany do farby, czyli w ciągu jednej wizyty w salonie z włosami miał kontakt dwukrotnie. Potem można sobie kupić tzw. "trójkę" (odżywka ma trzy rodzaje buteleczek - w zależności od przeznaczenia) i dla wzmocnienia efektu dodatkowo stosować w domu.
Samodzielnie farbując włosy profesjonalną farbą z oxydantem, dodawałam tańszy odpowiednik - Nanoplex i też byłam zadowolona. Teraz jednak wróciłam do farb zmywalnych, które są na tyle delikatne, że nie muszę już niczego dodawać .
Dziewczyny, ja miałam robiony silaplex i w sumie żadnych efektów. Myślicie, że to wina produktu? Olaplex zadziała lepiej? Bo nie wiem, czy próbować jeszcze oryginalnego produktu, czy dać spokój
Niestety nie pomogę, bo nie znam tej odżywki, zatem nie mam porównania.
Ja zamówiłam i właśnie dziś użyłam pierwszy raz Nr 3,4 i 5. Najpierw nr 3 trzymałam 20 min, potem umyłam szamponem (nr 4 )i na to odżywka (nr 5 ) na około 5 minut. Po jednym użyciu włosy są zdecydowanie bardziej miękkie i wygładzone. Z natury mam dość suche, kręcone i jeszcze rozjaśnione
https://chelmza365.pl/pl/651_artykuly-s … losow.html
Na stronie jest więcej informacji o tym jak stosować i jakie może dać rezultaty.