Który styl tatuażu? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Który styl tatuażu?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Który styl tatuażu?

Z ciekawości pytam: jaki styl tatuażu bardziej się wam podoba?

Oldschool https://i.imgsafe.org/4895f2b687.jpg

Watercolor https://i.imgsafe.org/4896a23c5f.jpg

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Który styl tatuażu?

Choć sama mam tylko jeden, niewielki i niewidoczny dla innych, to duże tatuaże ogólnie mi się podobają - pod warunkiem, że są artystyczne i mają w sobie "to coś". Niestety moim zdaniem z pokazanych ani jeden, ani drugi w tę definicję się nie wpisuje - w moim odczuciu są tandetne i mocno przesadzone. Pierwszy jest wręcz koszmarny. Choć oczywiście rozumiem, że gusta są różne, więc z tym nie dyskutuję.

3

Sorry ale oba wyglądają jak totalne bezguście.Nie dość,ze tematyka mało oryginalna to jeszcze forma dramatyczna-te kolory jak z cygańskiego koca.

4

Niestety nie widzę żadnej różnicy.
I przykro mi, ale podobnie jak przedmówcy równiez uważam że oba tandetne niemiłosiernie.

5

Olinka napisał/a:

Choć sama mam tylko jeden, niewielki i niewidoczny dla innych, to duże tatuaże ogólnie mi się podobają - pod warunkiem, że są artystyczne i mają w sobie "to coś". Niestety moim zdaniem z pokazanych ani jeden, ani drugi w tę definicję się nie wpisuje - w moim odczuciu są tandetne i mocno przesadzone. Pierwszy jest wręcz koszmarny. Choć oczywiście rozumiem, że gusta są różne, więc z tym nie dyskutuję.

Dzięki za opinię

6

gojka102 napisał/a:

Sorry ale oba wyglądają jak totalne bezguście.Nie dość,ze tematyka mało oryginalna to jeszcze forma dramatyczna-te kolory jak z cygańskiego koca.

OK dzięki za opinię:)
Choć powiem ci, że zdjęcie oldschool jest z pewnej grupy tatuażowej i wszyscy chwalili tam ten rękaw

7

Spanielka napisał/a:

Niestety nie widzę żadnej różnicy.
I przykro mi, ale podobnie jak przedmówcy równiez uważam że oba tandetne niemiłosiernie.

Nie no różnica jest bo to jednak 2 różne style, ale dzięki za opinię:)

8

Fakt są podobne. Mi się oba podobają, ale chyba bardziej pierwszy. Choć  przyznaje, ze rękaw to odważna decyzja.

9

Zdecydowanie drugi styl

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Który styl tatuażu?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024