Potrzebuję porady - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: Potrzebuję porady

Witam forumowiczki i forumowicze. Bardzo potrzebuję porady i ośmielam prosić was o pomoc bo sama nie wiem co robić.Jestem mężatką z długoletnim stażem i w małżeństwie układa mi się dobrze ale do momentu...no właśnie i tu zaczyna się mój problem. Ale od początku. Mój mąż bardzo lubi imprezy no i wesołe towarzystwo ja zaś jestem raczej samotnikiem a jak mam iść gdzieś z nim na imprezę to jestem cała chora bo z góry znam scenariusz że będę sama wracać do domu a mój mąż bawi się z innymi do białego rana i nie widzi problemu w tym że ja już jestem zmęczona i chciałabym pójść do domu, więc przeważnie on obtańcowuje panienki a ja już śpię w łóżeczku. Ale mój problem polega na tym, że do mojego męża zadzwonił kuzyn który zaprosił go do siebie do Krakowa na urodziny. Mój mąż często jeździł do niego i obaj imprezowali po wszystkich lokalach w mieście a co później jeszcze wyszło na jaw zaliczył niejedną domówkę. Ja nie przepadam za tym kuzynem bo wiem że jak tylko się spotkają to potrafią imprezować do białego rana oczywiście w damskim towarzystwie a ja nie mam na to wpływu jak mój mąż pojedzie do niego w odwiedziny do Krakowa. Oczywiście mój mąż mówi że ja się czepiam ale ja już nieraz widziałam jak on potrafi się zabawić a ja później nie śpię po nocach i chudnę z nerwów po kilka kilo. Nie wiem co mam robić bo jak z nim pojadę na te urodziny to wiem jak to się skończy że w nocy będę sama wracać z Krakowa do domu, a jak znowu nie pojadę to wiem że znajdzie sobie drugą połówkę z którą spędzi imprezę, więc co bym nie zrobiła to będę żałować. Zdaję sobie sprawę że na tych urodzinach będą panienki które on zna z poprzednich imprez a ja tam nie znam nikogo więc jak ja bym się czuła? Jak zdradzana, naiwna idiotka. Co byście zrobili na miom miejscu? Doradźcie proszę.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Potrzebuję porady

Ale wiesz, że on Cię zdradza z panienkami na imprezie? Czy tylko, że się dobrze bawi z kumplami i tymi kobietami? Bo skoro to drugie, to daj sobie spokój z zamartwianiem się. Niech się bawią na zdrowie. A Ty też się dobrze baw w domu robiąc to co lubisz.

3

Tego do konca nie wiem ale wiem ze alkohol muzyka i przystojny facet to dla wielu kobiet nielada gratka.

4

bjb napisał/a:

Tego do konca nie wiem ale wiem ze alkohol muzyka i przystojny facet to dla wielu kobiet nielada gratka.

Oczywiście, ale to jest kwestia Twojego zaufania do Twojego męża.
A widać że mu nie ufasz, tylko dlaczego?

5

Bo juz nieraz go widzialam na imprezach jak sie zachowywal a mnie nigdy nie zauwazal. Dla niego na imprezach ja nie istnieje wszyscy sa wazni tylko nie ja mimo tego ze w domu jest wszystko w porzadku ale dla niego zawsze bylo bardzo wazne zeby inni widzieli w nim luzaka i super imprezowicza

6

bjb napisał/a:

Bo juz nieraz go widzialam na imprezach jak sie zachowywal a mnie nigdy nie zauwazal. Dla niego na imprezach ja nie istnieje wszyscy sa wazni tylko nie ja mimo tego ze w domu jest wszystko w porzadku ale dla niego zawsze bylo bardzo wazne zeby inni widzieli w nim luzaka i super imprezowicza

A rozmawiałas z nim o tym?

7

ja bym na twoim miejscu nie pojechała, myśl o sobie i sama wyjdź gdzieś w swoim mieście:) nie musi być hiperimpreza ale np. na drinka z koleżanką, nie myśl o nim smile

8

Moj maz napisal mi przed chwila sms ze nigdzie nie pojedzie bo chce miec swiety spokoj i mnie nie rozumie ale jak mu napisalam ze mu wyjasnie co mnie boli i o co mi chodzi to mi napisal ze mam paranoje i to nie jest jego problem tylko moj i mam mu juz dac swiety spokoj. Wiec zastanawiam sie co to za zwiazek jak druga osoba nie chce zrozumiec i wysluchac drugiej polowki?

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024