"Światło między oceanami" - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » "Światło między oceanami"

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1 Ostatnio edytowany przez vilkolakis (2017-04-08 18:43:33)

Temat: "Światło między oceanami"

Bardzo dawno nie oglądałem tak poruszającego i pięknego filmu. Łzy stają w oczach :-) Bardzo polecam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: "Światło między oceanami"

Wprawdzie nie przepadam za tego rodzaju tematyką ale wybrałam się do kina na ten film ze względu na Fassbendera. Kogo by chłopak nie grał, zawsze zrobi to świetnie. Sam film niestety raczej z tych niezbyt skomplikowanych wink ale dla Michaela i ładnych zdjęć na pewno warto go obejrzeć. Zdecydowanie idealna historia dla amatorów pochlipania w chusteczkę. O tym, jak czasami w chwili słabości dobrzy ludzie dokonują złych wyborów... i jak trudno im potem żyć z poczuciem winy.

3

Odp: "Światło między oceanami"
Volver napisał/a:

Wprawdzie nie przepadam za tego rodzaju tematyką ale wybrałam się do kina na ten film ze względu na Fassbendera. Kogo by chłopak nie grał, zawsze zrobi to świetnie. Sam film niestety raczej z tych niezbyt skomplikowanych wink ale dla Michaela i ładnych zdjęć na pewno warto go obejrzeć. Zdecydowanie idealna historia dla amatorów pochlipania w chusteczkę. O tym, jak czasami w chwili słabości dobrzy ludzie dokonują złych wyborów... i jak trudno im potem żyć z poczuciem winy.

Też obejrzałem ten film tylko dla Fassbendera i Vikander. Fassbender z każdej roli potrafi zrobić perełkę. Spodobał mi się już w "Bękartach wojny", choć rolę tam miał niewielką. A Vikander po "Ex-Machinie" też bardzo lubię. Nie jestem jakimś wielkim fanem takich dramatów, ale ten film zaskoczył mnie bardzo pozytywnie. Zdjęcia są piękne. Uwielbiam takie klimaty smile Morze, latarnia morska smile Mógłbym być takim latarnikiem wink No i historia, która daje do myślenia z trudnymi wyborami bohaterów. Scenarzystom udało się nie spieprzyć zakończenia.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » "Światło między oceanami"

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024