Ciąg dalszy problem z dziewczyną.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Ciąg dalszy problem z dziewczyną..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Ciąg dalszy problem z dziewczyną..

Kiedyś zmieniałem spodnie co 3 tygodnie, nie przeszkadzało mi to, ale jej tak. W szkole, przy jej 2 koleżankach, ciągle mówiła co przerwę kiedy zmienie spodnie.. Ok, zmieniałem co 2 tygodnie, przestała mi zwracać uwagę, dokąd jej przyjaciółka powiedziała do niej "XXX nie pamiętasz jak ciągle mówiłaś żeby zmienił spodnie?" Powiedziała to kilka dni temu, dziś mija 6 dzień odkąd uprałem te spodnie i mówi mi "kiedy zmienisz w końcu te spodnie" nie dość że z 3 tygodni zeszła do 6 dni to jeszcze przy swoich koleżankach..

W ostatnim czasie coś się między nami dzieje... Jesteśmy ponad 2 lata, od września chodzimy do tej samej szkoły, co przerwę się przytulaliśmy i często jej mówiłem że ją kocham, w ogole jej to nie przeszkadzało do ostatniego czasu.. Jak by chciała to nawet by mnie nie przytulała w szkole teraz.. Jak jej mówię że ją kocham to jest zła.. Twierdzi że z nią nie rozmawiam i niby dlatego, ale o czym ja mam z nią rozmawiać jak od września siedzi z tymi swoimi "koleżankami" i można u par rąk zliczyć ile widzieliśmy się sami na przerwie bez tych jej koleżanek..

I jeszcze w dodatku jest zła że w sobotę po godzinie 14 nie wychodzimy, tylko o 15-16.. Ponieważ pomagam rodzicom przy porządkach wokół domu, ale ona tego nie rozumie.. Mówi zebym wstawał wczesniej.. ( od 2 lat wychodzimy tylko piątek, sobota, niedziela około 14) no ale teraz mam te porządki...

Mam nadzieję, że zrozumiale napisałem ii myślę że mi pomożecie bo już nie wiem co robić sad możecie też przeczytać 2 ostatnie moje tematy.. Z góry dziękuje!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ciąg dalszy problem z dziewczyną..

A Ty ciągle z Tą rozkapryszoną małolatą, która z Tobą zrywała, bo na wakacje musisz jechać z rodzicami ?

3

Tak.. Bardzo ale to bardzo mi na niej zależy sad ciągle myślę że ona się zmieni czy coś ale chyba ten dzień nie nastąpi sad

4

A dlaczego zakładasz ciągle nowe tematy, skoro każdy z nich dotyczy tego samego ?

5

AlpenGold98 napisał/a:

Tak.. Bardzo ale to bardzo mi na niej zależy sad ciągle myślę że ona się zmieni czy coś ale chyba ten dzień nie nastąpi sad

Ma dopiero 17 lat. Przez najbliższych kilka lat się nie zmieni. Może dopiero jak pójdzie na studia, o ile pójdzie.
Co Ty w niej widzisz ? Chodzi o to, że jest ładna ? Koledzy Ci jej zazdroszczą ?

6

Serio chodziles 3 tygodnie w tych samych spodniach? ...

7

A nie wiem.. Następnym razem tak zrobię

8

I coo mam zrobić? neutral

9

Znaleźć sobie dziewczynę w swoim wieku. Kogoś kto związki traktuje poważniej.

10

Ciekawe czy jak bym jej pokazał to forum czy by się zmieniła, czy by się obraziła.. hmm
Ja nawet byłem u psychologa się spytać o te wakacje czy ja coś źle robię, a ona powiedziała że absolutnie..
No ale cóż, za bardzo w niej się zakochałem hmm

Wilczysko 72 nie, chyba nie zazdroszczą

11

Na forum obowiązuje zasada: "jeden związek = jeden wątek". Proszę, zapoznaj się z regulaminem.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Ciąg dalszy problem z dziewczyną..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024