Co zrobić jesli on się juz nie stara? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co zrobić jesli on się juz nie stara?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Co zrobić jesli on się juz nie stara?

Moj chłopak ostatnio mysli tylko o sobie i swoich studiach, ciagle na nie narzeka. Nie dogadujemy sie ostatnio dobrze. On potrafi nie odzywac sie kilka dni a ostatnio stał sie niemiły, niby w żartach, ale do konca mu nie wierze. Chyba mu juz przestaje zalezec bo po długich staraniach dostał to co chciał i mu sie znudzilam. Ktos poradzi co mam zrobic?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co zrobić jesli on się juz nie stara?

Chociaz to bedzie szczere ja przyznalem sie sam przed soba do pomylki. Warto walczyc o kazdy zwiazek bez wzgledu na wynik, ale mi jakis czas temu byla dziewczyna wrecz zaczela przeszkadzac I stwierdzilem ze to nie to - na szczescie obaj zdecydowalismy to bez zalu do siebie I utrzymujemy fajny kontakt.
Nie myslalas o przerwie?
Ja tak postanowilem I wszystko z czasem powoli wygaslo... moze czeka Cie cos lepszego lub przerwa pomoze? Pozdrawiam

3

Alkiii123 napisał/a:

Moj chłopak ostatnio mysli tylko o sobie i swoich studiach, ciagle na nie narzeka. Nie dogadujemy sie ostatnio dobrze. On potrafi nie odzywac sie kilka dni a ostatnio stał sie niemiły, niby w żartach, ale do konca mu nie wierze. Chyba mu juz przestaje zalezec bo po długich staraniach dostał to co chciał i mu sie znudzilam. Ktos poradzi co mam zrobic?

Ile jesteście ze sobą, Twój pierwszy związek? Ty się rozumiem starasz?

4

Tak mój pierwszy, jego drugi. Staram sie bo mi zależy. Jesteśmy razem prawie rok

Alkiii123 napisał/a:

Ktos poradzi co mam zrobic?

Nie narzucać się. Nie skakać z radości, gdy w końcu łaskawie się odezwie. Nie tolerować przemycanych złośliwości, reagować od razu i stanowczo, w żadnym razie płaczliwie. Nie myśleć o nim bardziej niż o sobie samej, w związku powinna być względna równowaga. Ogólnie: nie starać się przesadnie, jeśli jemu zwisa i powiewa. Tego kwiatu pół światu.

6

Ostatnio zauwazyłam tez ze co innego mówi mi a co innego kolegom. Kolega sie go zapytal czy ma kogos ? A on ze cos sie znajdzie. Zabolało mnie to bo wyglad na to jakby sie mnie wstydził. Druga sytuacja: napisał innemu koledze ze nie zawsze chce mu sie ze mna spotykac. A do mnie zawsze ma pretensje jak nie moge przyjsc sie spotkac i sie kłocimy

7

Alkiii123 napisał/a:

Ostatnio zauwazyłam tez ze co innego mówi mi a co innego kolegom. Kolega sie go zapytal czy ma kogos ? A on ze cos sie znajdzie. Zabolało mnie to bo wyglad na to jakby sie mnie wstydził. Druga sytuacja: napisał innemu koledze ze nie zawsze chce mu sie ze mna spotykac. A do mnie zawsze ma pretensje jak nie moge przyjsc sie spotkac i sie kłocimy

Ty masz problem przede wszystkim z poczuciem własnej wartości. Szukasz wszędzie jej potwierdzenia, co może być dla innych męczące.
Odnośnie pytania kolegi chłopaka o Ciebie, co miał wg Ciebie odpowiedzieć? Mam kogoś i zbył kolegę. Nie musi być tak, że mężczyźni rozgadują się o swoich dziewczynach. To może nie być sprawa kolegi.

8

Tylko czy na pewno tak jest? Ja uwazam się za wartościowa i taka się czuje ale nie przy nim. Dziś powiedzial ze jakas karuzela w wesołym miasteczku jest lepsza niż seks. Osłupiałam i nic nie odpowiedzialam bo akurat mielismy wchodzic.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co zrobić jesli on się juz nie stara?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024