Odstawienie leków antydepresyjnych / paroksetyny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Odstawienie leków antydepresyjnych / paroksetyny

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Odstawienie leków antydepresyjnych / paroksetyny

Witajcie,

Z miłą chęcią popiszę z weteranką / weteranem nerwicy lub depry,najlepiej z Warszawy.
Schodzę z leków antydepresyjnych (paroksetyny) po 4,5 latach przyjmowania i miewam lepsze /  słabsze momenty.
Właśnie minął 2gi miesiąc i jakoś sobie radzę, ale wciąż bywają momenty w których zaczynam wątpić w własną siłę.

Mam ponad 30 lat, interesuje się tańcem, polityką, skończyłam studia i pracuję.
Czekam na odzew,

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Odstawienie leków antydepresyjnych / paroksetyny

Witam a w jakich dawkach je bralas?

3

Hej brałam 20 mg, obecnie wróciłam i odstawię jak mi się unormują sprawy prywatne.
Tym niemniej z mila chęcią porozmawiam z kimś na paroksetynie, badź z nerwicą z okolic wawki,

Co za glupie dolegliwości lękowe i jeszcze od nowa lek wprowadzać i przechodzić przez początkowe pogorszenie. Obłęd.

4

I tylko takie leki brałas?

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Odstawienie leków antydepresyjnych / paroksetyny

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024