Ciąża pozamaciczna - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Ciąża pozamaciczna

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: Ciąża pozamaciczna

Hej dziewczyny
Jeszcze do niedawna bylam w ciąży bardzo sie cieszylam bo myślałam ze bedzie wszystko dobrze lecz radość szybko minęła kiedy okazalo sie ze to ciąża pozamaciczna kiedy sie dowiedzialam bylam w szoku. 2 stycznia mialam ostatnia @ 30 stycznia mialam dostać kolejna @ ale jej nie dostalam po 2 dniach od spodziewanej @ zrobilam test i pokazały sie dwie kreski bardzo sie uieszylam bo udało sie za pierwszym razem ale radosc nie trwala długo 8 lutego trafilam do szpitala z lekkim plamieniem i strasznym bólem biodra po prawej stronie do tego rano  dwa razy zasłabłam. Lekarz na izbie przyjęć zrobił mi badanie i powiedzial ze to nir jest az takie straszne plamienie wiec mialam nadzieje ze jest ok ale kiedy zrobił usg i powiedzial ze nie ma pecherzyka pierwsze moje pytanie to gdzie moja ciąża. Zrobil mi beta hcg żeby sprawdzic czy rośnie bo jak robilam beta hcg zeby sprawdzic czy jestem w ciazy to mialam 265 ale okazalo sie ze rosnie bylo prawie 3000 i lekarz wtedy mi oznajmił ze moze byc to ciąża pozamaciczna i jak sie okazalo tak bylo zagniezdzila sie po prawej stronie trafilam na oddział ale na moje szczescie obeszlo sie bez zabiegiu po dwoch dniach znów zrobili mi beta hcg i zaczęło spadac wszystko wchłonęło sie samo po 10 dniach wyszlan ze szpitala do domu ale bol w sercu zostal lrkarze mówią ze po 3 mc znow moge sie starac ale ten strach mnie zniechęca. Nie wiem co mam robić bardzo chcę byc w ciąży ale okropbie sie boje ze to sie powtórzy. Mimo ze lekarz ginekolog mnie uspokaja ze bedzie wszystko dobrze ale mnie to nie przekonuje. Nie wiem co mam robić. Dziewczyny a jakie jest wasze zdanie moze i wy doswiadczylyscie endonetrium. Nie wiem co mam robić.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ciąża pozamaciczna

Pola współczuję Ci i przykro mi.. jednak decyzja należy tylko do Ciebie i partnera.

3

Tak wiem mój mąż jest za i nie traci nadzieji caly czas mi powtarza ze wszystko bedzie dobrze i ja tez bardzo bym chciała ale okropnie sie boje. W szpitalu powiedzieli mi ze jest wszystko dobrze i poprostu organizm zrobił mi psikusa. To wszystko chyba bylo powodem mojej gypy owulację mialam 17 stycznia 19 obudzilam sie z grypą ale taka ze mialam po 39 stopni goraczki i strasznie wymiotowalam i piłam gripex później pyralgine jadłam i tak przez 5 dni. Moze i to wina tej paskudnej grypy ale strach jest mimo wszystko.

4

Wiesz często dochodzi do samoistnych poronień, o których kobiety same nawet nie wiedzą.. jesteś zdrowa, lekarze to potwierdzają , więc spokojnie, dajcie sobie czas smile strach zawsze będzie, wszystko może się zdarzyć, ale tu nikt niczego nie zagwarantuje. Żyj zdrowo, do tematu postaraj się podejść na miarę możliwości na spokojnie i wszystko będzie dobrze smile

5

Dziekuje bardzo za wsparcie.

Czasem myślę sobie dobrze ze to się tak skończyło a nie inaczej.

Mam nadzieje ze nastepnym razem bedzie dobrze

6

Dziekuje bardzo za wsparcie.

Czasem myślę sobie dobrze ze to się tak skończyło a nie inaczej.

Mam nadzieje ze nastepnym razem bedzie dobrze

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Ciąża pozamaciczna

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024